Min riktiga bil ares Saab 2.0 - de stickers zijn onderweg

Goed nieuws voor de vakantie, want er zal binnenkort iets “saai” in veel mailboxen belanden. De "Min riktiga bil är en Saab" -stickers zijn onderweg! In trendy kleuren tonen ze op een sympathieke manier de vlag voor Saab en Zweden. En de actie is nog niet voorbij. Het duurt tot 30.06 juni. en de sticker kan nog steeds worden besteld door Aero X Club-leden.

Min riktiga bil är en Saab - de stickers zijn onderweg
Min riktiga bil är en Saab - de stickers zijn onderweg

Hoewel de voorraden slinken, kunnen we altijd bijbestellen als de stickers opraken. Beschikbaarheid is geen probleem en we hebben het bestelformulier aangepast. Omdat nogal wat fans bepaalde kleuren wilden, maar we concentreerden ons op het verrassingseffect in onze planning. Daar werd niet iedereen blij van, we hielden rekening met speciale verzoeken die per e-mail werden gedaan.

We hebben gereageerd op toekomstige bestellingen, de kleur van de sticker kan vanaf nu worden gespecificeerd. Indien de beschikbaarheid het toelaat, zullen wij hier rekening mee houden. En, heel belangrijk: de stickers zijn gratis voor alle clubleden!

Wat is het volgende?

De kleine Saab-gadgets waarmee we dit jaar zijn begonnen, lijken me niet alleen leuk. Een soort verzoekconcert komt uit de kring van lezers met bepaalde ideeën over wat men zou willen hebben. Interactie is geweldig, maar niet alle wensen zijn haalbaar en het opnieuw lanceren van eerdere acties is slechts gedeeltelijk een optie.

Een kleine hint over wat we momenteel doen.

In het 3e kwartaal gaan we weg van de felle kleuren en terug naar de oude, geweldige dagen van Saab. We worden erg Zweeds (Teaser: Zweedse taalvaardigheid is altijd nuttig) en probeer een historisch Saab-dingetje te reproduceren dat een essentieel onderdeel is van elke auto uit Trollhättan.

Een beetje Saab-spirit uit eerdere jaren komt terug naar het heden, het merk leeft voort en we hebben er plezier mee. En, zoals altijd, wat gebeurt er met de leden van de Aero X-clubs alles zal komen, maar niet gewoon.

5 gedachten over 'Min riktiga bil ares Saab 2.0 - de stickers zijn onderweg"

 • blanco

  nskar att hunt klant komma in i clubs men det tar stop då hag ska ordna ett solveord. Det tar tvärstopp… .även då de föreslår ett invecklat en totaal omöjligt opgelost met de komma ihåg !.

 • blanco

  Stickers zijn aangekomen :-) Heel erg bedankt !!

 • blanco

  Met de SAAB-blog is klantloyaliteit een topprioriteit ... geweldig. Ik wil u uitdrukkelijk bedanken voor het overwegen van het door u bestelde kleurontwerp. Op deze manier is de SAAB-glimlach nog eenvoudiger ...
  Alle lezers: binnen een lekker lang WIJ!
  Ik kijk uit naar de brief met de aardigheden.

 • blanco

  Laten we dan eens verrast zijn
  Groet André

 • blanco

  Ik kijk er naar uit!

Reacties zijn gesloten.