We oefenen veel druk uit - de Saab-vlag zal kleurrijk zijn

Zonder een kleine teaser kan ik de lezers niet het weekend in laten gaan. Onze "Min riktika bil är en Saab" stickers 2.0 zijn in productie. Wij bedrukken en, zoals beloofd, zullen de lijmen in vele kleuren verkrijgbaar zijn. Met de Zweedse vlag natuurlijk als teken van sympathie en solidariteit met het Scandinavische thuisland van Saab. Onze drukkerij geeft nu een eerste foto van de productie.

Minpunten zijn Saab 2.0
Minpunten zijn Saab 2.0

Het tonen van de Saab-vlag zal kleurrijk zijn

Versie 2.0 van “Min riktika bil är en Saab” is onze promotie voor de Aero X Club in het 2e kwartaal van 2021. Elk kwartaal een kleine verrassing, had ik beloofd. In tegenstelling tot de Saabblog-stickers die ons blijven vergezellen en die kunnen worden besteld, is deze actie beperkt in de tijd.

Want voor kwart 3 hebben we weer iets heel anders.

De stickers zijn de komende week online te bestellen. Gratis, want het lekkers is bij de bijdrage inbegrepen Aero X Club Leden en Turbo Plus-abonnees betalen om het project te financieren. Met de back-up van het project houd je de blog online, we hebben plezier bij het schrijven en bedenken altijd nieuwe projecten. En de leden genieten van alles wat in hen opkomt. Hopelijk.

De stickers "Min riktika bil är en Saab" zijn er in verschillende opvallende kleuren. Ze zijn geschikt voor alle soorten voertuigen van derden en kunnen ook worden weggegeven aan Saab-vrienden. Toon de Saab-vlag op een onconventionele, kleurrijke manier, dat kan nooit verkeerd zijn. Omdat de wereld echt kleur en vriendelijke ideeën kan gebruiken.

4 gedachten over 'We oefenen veel druk uit - de Saab-vlag zal kleurrijk zijn"

 • blanco

  Gisteren heeft DHL als verrassing de twee espressokopjes meegebracht. Heel erg geweldige bekers. Goed gedaan Tom.

  Het is een compleet nieuw gevoel om de Saab-blog te lezen en te genieten van een ristretto uit de nieuwe beker.

  Ik kijk uit naar de lijm en wens jou en je gezin een fijn weekend, Tom.

  Met hartelijke groeten uit de verscheepte Zwitserse Jura

  James

 • blanco

  Anticiperen!
  Ik wens jullie allemaal een fijn weekend ...

 • blanco

  Goed idee, ik kijk uit naar de stickers!

  Als je ooit geen ideeën meer hebt, zou ik er een hebben:

  Een SAAB BLOG-fan / leuk album, iedereen stuurt een foto van de Saab en als je er een van jezelf leuk vindt, zou dat zeker een mooi album worden met veel geweldige Saab en gezichten. Helemaal zonder dwang en precies zoals u wilt.

  11
 • blanco

  Na een gemengde week brengt deze actie een glimlach op mijn gezicht. Een leuke teaser voor het weekend, ik ben blij!

Reacties zijn gesloten.