Beperkt en duurzaam - onze Saab-espressokopjes

Natuurlijk ben je opgewonden als de levering arriveert, opent de eerste doos, haalt de eerste beker eruit en onderzoekt deze minutieus. Is alles uitgevoerd zoals gepland? Vind ik het leuk wat ik zie? Ik geef toe dat ik behoorlijk kritisch ben. Als een detail niet past, kan ik er langer dan een moment ongelukkig van worden. Maar in het geval van de Saab-espressokopjes is alles in orde. We zijn in het groen.

De oplage is gelimiteerd tot 250 stuks
De oplage is gelimiteerd tot 250 stuks

Ik wil dit lezen op ...

 


Dit bericht is exclusief voor onze abonnees.

Heb je nog geen Saabblog-abonnement, heb je zin in een dagelijkse dosis Saab en wil je het volledige artikel lezen?

Help ons dan om de Saab Spirit levend te houden!

Jij ook abonnee of een lid van de Aero X Club en steun het Saab-blogproject!

U krijgt volledige toegang tot alle inhoud en promoties en wordt lid van de Saab-wereld.

Bent u al abonnee of clublid? Logboek Om verder te lezen.

Reacties zijn gesloten.