Veel goed humeur - Saab-espressokopjes zijn geland

De hartslag deze week kwam toen de vrachtwagen met de Saab-espressokopjes voor de deur stond. Een hele europallet vol Saab-porselein? Ik kon letterlijk de doordringende, sceptische blikken op mijn rug voelen. Hij heeft het echt gedaan ... Een positieve Saab-infectie heeft bijwerkingen. Sommigen zetten veel Zweeds blik voor het huis, de andere espressokopjes op kantoor. In het ergste geval vinden beide tegelijkertijd plaats.

Saab-espressokopjes
Saab-espressokopjes

Afgezien daarvan was alle scepsis verdwenen tegen de tijd dat het werd uitgepakt. Alle betrokkenen waren in een goed humeur, want de kleine espressokopjes bleken echt goed te zijn. De gravure, handgemaakt in de fabriek van Mahlwerck in Teplice, overtreft alle verwachtingen! De bekers zijn waardevol, discreet en natuurlijk duurzaam. Echt gaaf en typerend voor het merk Göta Älv en hun voertuigen.

Als Saab Automobile nog zou bestaan ​​... Ik denk dat ze erg blij zouden zijn geweest met dit idee.

Onmiddellijke effecten

De onmiddellijke effecten van het gebruik van een espresso-kopje? Een pakhuis vol met kopjes, een lichte glimlach op je gezicht als de espressomachine 's ochtends op bedrijfstemperatuur komt en je ziet de kopjes op de warmteplaat staan. En natuurlijk de espresso! Het smaakt nog beter!

Lange termijn effecten

De effecten op lange termijn? De volgende actie wordt gepland. Voor de tweede helft van 2021, maar alles is compleet anders. Als de focus van de huidige campagne op Saab-traditie ligt, zal de komende zijn wilder en moderner. Beloofd!

250 x een goed humeur voor Aero X Club-leden

Er zijn 250 Saab-espressokopjes inclusief schoteltjes. Dus 250 keer in een goed humeur, niet alleen 's ochtends. Niet het volledige aantal stuks gaat in de uitverkoop. Sommige bekers gaan naar blogpartners, andere blijven als reserve op voorraad. Maandag kunnen eindelijk bestellingen geplaatst worden. Bedankt voor uw geduld!

250 espressokopjes plus schoteltjes
250 espressokopjes plus schoteltjes

De Saab-espressokop, inclusief schotel, kost € 14,90. We bespreken momenteel enkele subtiliteiten, zoals de mogelijkheid om naar Zwitserland te verzenden. Wat we zeker niet zullen doen, zijn zendingen buiten de EU buiten Zwitserland. De inspanning is te hoog.

De bestelformulieren voor eigenaren van het oude Turbo Plus-abonnement en leden van het Aero X Club online​ De ontvangst van de bestelling geldt als er meer bekers worden gevraagd dan er beschikbaar zijn. Bij dit ontwerp is er geen reproductie van de espressokopjes. De exclusiviteit van de actie is gegarandeerd.

6 gedachten over 'Veel goed humeur - Saab-espressokopjes zijn geland"

 • blanco

  De bekers zijn geweldig. Dik porselein zodat de espresso lekker warm blijft. Geweldig vakmanschap, liefdevol tot in het kleinste detail. Wat een aanwinst voor mijn verzameling. En bedankt voor de geweldige campagne. Dat is Saab Spirit!

  • blanco

   Beste Jochen, ik ben erg tevreden. Er gaat veel hart en ziel en liefde voor het merk in deze projecten.

 • blanco

  Wekker ingesteld, pagina ingesteld als startscherm in Safari, herlaadfunctie al "geoefend", 1Password gecontroleerd op bank-/toegangsgegevens en een herinnering ingesteld in Fantastical om de telefoon en de bel op zondagavond laat uit te zetten ... 😉 😉 😉

 • blanco

  De bekers zijn geweldig en ik kijk er naar uit om alle bekers weer in de kast te hebben….

  Prettig Weekend.

 • blanco

  Ik denk dat dat oneindig goed is.
  Wat een ingenieuze en unieke actie ...

 • blanco

  Tot maandag! ​

Reacties zijn gesloten.