Evergrande Auto op Auto Shanghai 2021

De tijd komt over een paar dagen. Auto Shanghai opent zijn deuren op 19 april - de grote autoshow van Evergrande kan beginnen. Omdat de verwachte prestatie inderdaad geweldig zou moeten zijn. Naast bekende voertuigen zoals Hengchi 1 t / m 6 worden innovaties verwacht. Niet slechts één - nee. In de stijl van Evergrande troeft men af ​​met meerdere premières. Hengchi nummers 7 t / m 9 staan ​​klaar om in het licht van de koplampen te rijden.

Hengchi 4 is ontworpen door Anders Warming
Hengchi 4 is ontworpen door Anders Warming

Nog 3 premières van Evergrande Auto

Hengchi 1 tot 6 zijn geboren in augustus 2020 vorgestellt​ Verschillende ontwerpers van wereldklasse ontwierpen de twee sedans, de MPV en de drie SUV's. Er volgen nu nog drie premières. Tot dusver is er heel weinig bekend over Hengchi 7 tot 9. Nummers 7 en 8 zullen volgens verschillende presentaties elektrische sedans zijn. Nummer 9 wordt weer een SUV.

Er zit ook een ander model in de pijplijn dat geheim wordt gehouden. De vorm blijft bij alle presentaties verborgen onder een doek, het is moeilijk in te schatten wat eronder verborgen zit. Van een sportieve cross-over met lange motorkap tot een limousine, alles is mogelijk.

Het mysterieuze voertuig mag nog niet in Shanghai worden gezien. Tegenover National Business Daily Evergrande bevestigde 9 voertuigen voor Auto Shanghai 2021. Officieel heeft Evergrande 14 Hengchi-voertuigen tegelijkertijd in ontwikkeling. De productie van de eerste voertuigen staat gepland voor het vierde kwartaal van 4. Naar verwachting zullen Hengchi elektrische auto's vanaf het eerste kwartaal van 2021 op grote schaal worden verkocht op de binnenlandse markt in China.

2 gedachten over 'Evergrande Auto op Auto Shanghai 2021"

  • Ik zou blij zijn als meneer Warming zijn SAAB-ontwerp voor Europa zou implementeren en het in Zweden zou worden geassembleerd.
    Voordien is het spannend om te zien hoe de Hengchi presteren in de crashtest en technisch. Aangezien de lokale pers van Evergrande er geen aandacht aan schenkt, blijft de blog het eerste informatiemedium.

  • Ik ben benieuwd wat daar te zien zal zijn. Verwacht dit op deze blog te zien.
    Bedankt Tom.

Laat een bericht achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met * gemarkeerd.