Nieuwe modellen voor blogabonnementen - Aero X Club is er

Ja, soms luister ik naar wat de lezers willen. Na de eerste ervaringen heb ik de abonnementsmodellen aangepast en zijn de verzoeken van e-mails en commentaren verwerkt. Over het algemeen beginnen we nu met een klein abonnement dat een maand geldig is. De hindernis is daardoor extreem laag. Afhankelijk van uw humeur kunt u vervolgens uw weg vooruit werken - upgraden enzovoort. Tot aan de Aero X Club.

Aero X Club

Lineair, Vector, Aero enzovoort

De uitrustingslijnen van Saab begonnen met Linear. De absolute basis, maar niet zonder charme. Vector stond voor het wat sportievere model, Aero voor de zeer snelle Saab. De Aero X bleef de onbereikbare droom voor alle fans. Slechts één keer gebouwd! Het icoon dat voor altijd in het Saab Museum parkeert. En dan waren er nog de Griffin-modellen, die stonden voor bijzondere stevigheid of voor de laatste editie voor de modelwisseling.

De namen van de nieuwe blog zijn dienovereenkomstig Abonnementen.

Lineair - de start voor 30 dagen

Stockfoto - De blog voor 90 dagen

Griffin - de nieuwe naam voor het vorige basisaanbod - blogtoegang gedurende 180 dagen

Aero - voorheen Turbo - is 360 dagen geldig

Aero X Club - voorheen Turbo Plus - biedt het volledige programma 360 dagen aan

Met de nieuwe Aero X Club heb ik alle diensten gebundeld. Het lidmaatschap omvat toegang tot het COC-archief, Saab-kentekenplaathouders, blogstickers en de Mileage Club. We benadrukken het clubidee. Promoties zoals de Saab-espressokopjes en alles wat in de toekomst regelmatig zal verschijnen, zijn alleen beschikbaar voor clubleden.

De vorige abonnementen en hun duur blijven onaangetast. Turbo Plus-abonnementen hebben volledige toegang tot de Aero X Club. Een upgrade van een van de 'oude' abonnementen naar een nieuw abonnement is niet automatisch mogelijk tijdens de looptijd, maar kan wel op Onderzoek kan handmatig worden gedaan.

Het voordeel van het nieuwe model is de upgrade tussen de afzonderlijke aanbiedingen, die automatisch mogelijk is via PayPal. Bovendien is het betreden van de Saab-blogwereld met een abonnement voor een maand vanaf nu slechts een zeer lage hindernis die moet worden overwonnen.

Nieuwe betaalmethoden

Een punt van kritiek was dat betaling alleen mogelijk is via PayPal of handmatige overboeking. We werken eraan om meerdere betaalmodellen aan te kunnen bieden; het verzoek aan de softwareleverancier is aan de gang. Als het antwoord bevestigend wordt beantwoord, kunt u in de nabije toekomst online een abonnement boeken zonder een PayPal-rekening.

Wat is het volgende?

De Aero X Club wordt continu uitgebreid. De volgende stap is een winkelsysteem. Speciale verzamelitems met betrekking tot Saab die nergens anders verkrijgbaar zijn, worden dan aangeboden, beperkt in tijd en hoeveelheid. Omdat ze niet meer worden gedrukt of omdat het een exclusieve productie is voor de blog.

Waarom doen we dit Omdat het leuk is, omdat Saab speciaal is, en omdat het interessant is om dingen verder te ontwikkelen. De komende weken wordt het niet saai, er wordt gezorgd voor entertainment!

12 gedachten over 'Nieuwe modellen voor blogabonnementen - Aero X Club is er"

 • blanco

  Moin Tom,

  Dus naast de meer dan ingenieuze naamkeuze, heb je me ook veel dichter bij mijn absolute droom gebracht. Naast de espressokopjes ontbreekt alleen nog een originele "SaabBlog Aero X" clubversie die klaar is voor goedkeuring en rijklaar is.
  Ik zou daarvoor zelfs BOVEN wolk 7 zweven. Ik weet zeker dat je dat kunt doen. Of?

  Bevatten de betalingsvoorwaarden ook automatische incasso? Zodat u niet vergeet uw abonnement op tijd te verlengen. Anders zou een automatische herinnering een alternatief zijn.

  Zonnige groeten TomL

  1
  1
  • blanco

   @TomL Het komt neer op een herinnering. Ik ben nog steeds in gesprek met de softwareleverancier, maar het ziet er niet zo goed uit.

 • blanco

  we hebben meer dan een drie klassenvereniging ... dank je

  2
  1
 • blanco

  Hi Tom,
  Dan ben ik nu in de Aero X Club. ​ En je laat zien dat je eerlijk van aard bent. Veel bedrijven zouden de prijs meteen hebben aangepast. Verborgen en boven natuurlijk.
  Ik kijk uit naar de extra's.
  Bent u van plan dit aan te kondigen via een clubmailing ...?
  Groeten uit het met sneeuw bedekte Oldenburg
  Andre

  • blanco

   @ André Bedankt, geen extra mailing - tot nu toe. Alles over de blog.

 • blanco

  Klasse! Als Vector- en Griffin-rijder kom ik nog steeds bij een aero! 🙂 Meteen, volledig automatisch! Ik overweeg echter serieus om over te schakelen naar Aero X. Zou er een kleine, vertrouwelijke hint kunnen zijn over wat voor soort geheime extra goodies je kunt verwachten of wat voor soort goodies ze zouden kunnen zijn? Als thee- en koffiedrinker, maar alleen espresso in de restaurantdrinker, zou dat zeker van invloed kunnen zijn op de beslissing! ​

 • blanco

  Moin Tom.
  Pas nu heb ik via de post gezien dat ik mijn upgrade (via overschrijving op 15.03 maart) helaas helemaal verkeerd heb gemaakt.
  (Ik heb slechts 35, - € overgemaakt, omdat het het enige was dat ik kon vinden - ergens in de upgrade-informatie).
  Maar op die manier krijg ik niet het "hoogste" abonnement.

  Moet ik de rest nu gewoon snel “overzetten”?
  Of nog een paar dagen wachten tot je de rekeningen hebt aangepast en wat meer "rust" hebt?

  • blanco

   @ mac9-5 Een ogenblik geduld alstublieft. Ik heb deze week bijna geen tijd meer, ik hoop het weekend in te halen 😉 Dankjewel!

 • blanco

  Moin Tom,
  de paasbroederij was het waard ... 😉
  Verdere gedachten van de gebruikersgroep over het abonnement zijn in aanmerking genomen en gewijzigd
  Het resultaat zijn perfecte namen voor de abonnementen. Saabiger werkt niet.
  Ik kijk uit naar SAAB in 2021!
  VG van de heide ...

 • blanco

  Geweldig idee en ik hou echt van het clubidee. Ik heb nog een vraag die niets met abonnementen te maken heeft. Waar kan ik deze espressokopjes bestellen ?! Ik wachtte op een link, maar heb die gemist ?!

 • blanco

  Beste Tom,
  Dus de bestaande abonnementen hoeven nu niet gewijzigd te worden? Waarschijnlijk niet tot de volgende verlenging? Veel groeten uit het Ruhrgebied!

  • blanco

   Precies - de abonnementen blijven onbeperkt lopen. Bestelde upgrades van de “oude” abonnementen worden de komende dagen handmatig ingevoerd.

Reacties zijn gesloten.