Hengchi 3 - Hyperscreen en enorm bereik

Steeds meer details over de Hengchi elektrische auto's sijpelen door in de media. Hengchi 3 van Evergrande Auto is een volledig elektrische luxe SUV. Er zijn geen actuele foto's van hem en geen duidelijk herkenbare prototypes. Het zou mogelijk zijn dat de zwaar gecamoufleerde SUV-vloot tijdens de wintertestrit van Hengchi 3 prototypes ...

Lees nu verder ...


Dit bericht is exclusief voor onze abonnees.

Heb je nog geen Saabblog-abonnement en wil je het hele artikel lezen?

Jij ook abonnee of verslag Neem contact op met uw huidige abonnement om verder te lezen.

4 gedachten over 'Hengchi 3 - Hyperscreen en enorm bereik"

 • Dit voertuig is een voorbode van de Fisker die in de VS zal staan. Maar ik blijf bij de auto met zo min mogelijk elektronica. Ben ik oud Ja en is dat erg?

 • @ aero50,

  Ik ben bang dat de wetgevende macht naar het tegenovergestelde neigt.
  Het vertrouwen in assistentiesystemen, inclusief autonoom rijden, is groter dan dat bij de burger.

  De interesse in de bestuurder en passagiers is groter dan de bezorgdheid over gegevensbescherming. Zolang de staat - naar eigen inzicht - zich voldoende betrokken ziet bij de dataverzameling, zal hij deze ontwikkeling niet stoppen.

  Wil je dat niet, dan moet je hier bij het kopen van een auto rekening mee houden, terugvallen op oudere modellen of op zoek gaan naar nieuwe auto's die nog niet online staan ​​en niet netwerken met andere voertuigen.

  Dergelijke voertuigen zullen waarschijnlijk op een gegeven moment niet eens meer worden goedgekeurd. Bijvoorbeeld doordat een voorligger de volgende remt en de wetgever deze vorm van netwerken zal voorschrijven bij nieuwe inschrijvingen. En hier bijt de kat in zijn staart, want deze wetgeving wordt gerechtvaardigd door het feit dat gebruikers / chauffeurs niet meer voldoende op het verkeer letten.

 • Ik vraag me alleen af: wanneer komt de wetgever tussenbeide en voorkomt hij dergelijke speeltuinen in de auto's?

  Naar mijn mening zouden veel functies moeten stoppen met werken zodra de auto start! Maar ik behoor tot de stervende dyno's die nog steeds bewust rijden als ze rijden en geen duizend andere dingen doen.

  Ja, stel je voor, ik ben nog steeds aan het knipperen wanneer het wordt weergegeven 😉

  14
  1
 • Interessant. Een beetje indrukwekkend ook. Maar niets voor mij (in spe).
  Hoe de CO2-voetafdruk met dergelijke voertuigen kan worden verkleind, blijft mij een raadsel ...
  Ik geniet van het aanstaande zonnige WE ter plaatse :-).
  Alle lezers even lekker uurtjes in de zon ...

  11

Schrijf een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.