50 jaar Saab-avant-garde - artikel door 3sat

1997 was het televisiejaar voor Saab in Duitsland. Er was iets te vieren. 50 jaar autotechniek, avant-garde zoals 3sat stelt. Dan de IAA in Frankfurt, de première Saab 9-5 en de marketing van de Talladega Challenge. Saab op veel kanalen, hier vind je de meest interessante berichten in de komende weken ...

Lees nu verder ...


Dit bericht is exclusief voor onze abonnees.

Heb je nog geen Saabblog-abonnement en wil je het hele artikel lezen?

Jij ook abonnee of verslag Neem contact op met uw huidige abonnement om verder te lezen.

5 gedachten over '50 jaar Saab-avant-garde - artikel door 3sat"

 • Oh, wat een geweldige video. Manna voor de ziel van de SAAB-coureur.
  Ik kwam een ​​klein ding tegen, namelijk het eerder genoemde aantal Mellow Yellows. Het aantal van 210 stuks spookt al jaren door mijn hoofd, terwijl de video over 150 stuks spreekt. Zijn daar betrouwbare gegevens?

 • Zeer mooie film 🙂 om van vroeger te genieten.
  Ik denk dat het verslag ook erg objectief is - helaas was het niet altijd zo.
  Ik merkte ook de GF BECKER op toen ik ernaar keek - ik had het ene of het andere persoonlijke contact in mijn vorige professionele tijd bij Saab.
  Destijds was hij er ook voor de presentatieceremonie van 9-5 in het SAAB-centrum in Erfurt.
  Goed verhaal ...
  Daar was het slechte woord weer - BEEN - ...

 • Mellow Yellow Cabriolet voor 74000,00 DM, behoorlijk zelfverzekerd. Er zijn er nooit veel geweest en tegenwoordig zijn ze uitgestorven. Ik heb nog nooit een echte 900 Mellow Yellow Cabriolet gezien tijdens een Saab-bijeenkomst.

 • 50 jaar Saab, er was ook een boek om te vieren. Ik herinner het me nog goed, coole film!

 • De goede oude tijd ... prachtige film die me naar gelukkiger tijden bracht.

  Hoe vreemd het ook mag klinken, ik heb alleen maar goede herinneringen aan Hemer, dankzij het bedrijf Grohe.

Schrijf een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.