Saab 9000 commercieel Duitsland

Saab-commercials voor de Duitse televisie zijn zeldzaamheden. In elk geval kan ik me niet herinneren dat ik er ooit een heb gezien voor de 9000 CS en CD. Maar ze bestonden wel en in 1994 stuurde Saab Duitsland een klassieke 30 seconden commercial over de ether. In november was het zover, want ...

Lees nu verder ...


Dit bericht is exclusief voor onze abonnees.

Heb je nog geen Saabblog-abonnement en wil je het hele artikel lezen?

Jij ook abonnee of verslag Neem contact op met uw huidige abonnement om verder te lezen.

11 gedachten over 'Saab 9000 commercieel Duitsland"

 • @ Hans S,

  Ik houd mijn vingers gekruist dat, hoe het ook blijkt, innerlijke voldoening het resultaat is - of het nu gaat om trots op eigendom of tevredenheid om zonder te doen. Beide zijn mogelijk, tenzij de dealer meegaand is. Dan wordt het moeilijk ...

 • @volvaab Driver, de 9000 V6 ziet er zo goed uit. (tenminste op de foto's). Het is een zeer verleidelijk aanbod, waarschijnlijk uniek in het samenspel, kleur, leer, lak en een paar km en dan nog uit de eerste hand.
  Ik ben nu een onderzoek gestart bij de dealer ...... Helaas woon ik ongeveer 650 km van Düsseldorf, dus het zal waarschijnlijk niet werken. Laten we zien.
  Groeten Hans S. registreerde zich als aero50

 • @Hans S. Ja, het is zeker te duur. Maar zo ontzettend lekker. Je vergeet de lelijke koffer bijna. Actie is de enige resterende optie. Ik ben bang dat zo iemand niet meer terugkomt. De verkoper vermoedt dit waarschijnlijk en blijft ontspannen.

 • @ Hans S,

  best moedig om de advertentie hier te delen. Misschien is dat (de geheime wens dat deze verleiding op de een of andere manier snel voorbij zou zijn) op zichzelf al het antwoord?

  Deze blauw, spaken, V6, hout & leer, staat, kilometerstand - een fijne cruiser voor een sportieve prijs.

  Misschien gaat hij toch weg of heeft hij nauwelijks onderhandeld en is deze beker voorbij?

 • @ Hans S. Op het eerste gezicht ziet de prijs er eigenlijk best ambitieus uit. Ik mocht precies deze versie in donkergroen met zandbeige lederen stoelen rijden als een huurauto van mijn SAAB-werkplaats en - geloof ik - ik heb erover geschreven als een gastpost erover. De kilometerstand was echter> 300000 km. Behalve de achterkant, waar ik nooit vriendschap mee heb gesloten, was de auto "een gedicht". Prachtig als cruiser, maar je kon ook een merkbare prestatieontwikkeling voelen met kick-down, begeleid door het V6-geluid. Ik heb altijd de associatie gehad met de intro van "Pretty best friends" (M.Quattroporte 's nachts op de Periferie ").
  Ik hield van dit voertuig totdat een "huurchauffeur" ermee crashte terwijl hij sliep. Behalve de schok toen ze de voorligger raakten, gebeurde er niets met de inzittenden, maar dat was het einde van mijn liefde.
  Ondanks de prijs kon ik nadenken over de kilometerstand van het geadverteerde voertuig, maar zou ik proberen iets over de prijs te onderhandelen. Nu heb ik mijn 9000 CSE, dat is allemaal slechts hypothetisch.

 • Ja, 9000 commercials op tv - ik kan me eigenlijk maar één plek herinneren - waar eind jaren 80 ?? een 9000cc door de foto
  "Vliegen" met de (naar mijn mening alleszeggende) slogan - "SAAB - thuis op lange reizen"!
  Dat was destijds diep op mij onder de indruk en geldt nog steeds.

  Een van de beste films in verband met een 9K is en blijft voor mij de TRIONIC-promotievideo met de Saab 92, waar de tweetaktuitlaatgassen worden aangezogen door de 9000 🙂

 • De laatste zin van de post zegt het allemaal ... Gewoon Saab. Terughoudend. Edele. Ongebruikelijk. Ik heb nog nooit een CD gezien met de nieuwe “Schnauze” live. Ik kan me voorstellen dat hij het net als Derby en Jetta zal vergaan. Eerder belachelijk gemaakt. Vandaag gewenst.

 • Geweldige vergelijking met de VW Derby en de VW Jetta. Lelijk, bekeken met mijn ogen.
  En dat is wat mij overkwam met de SAAB 9000-cd :-(.
  In de video staan ​​de SAAB 9000 CS en 9000 CD-drive naast elkaar. Ik denk dat dat is hoe het "lelijke eendje" -beeld bijzonder duidelijk wordt ...
  Naar mijn mening is de CS de veel elegantere, om nog maar te zwijgen van de ingenieuze mega-opbergruimte :-)!
  Nog steeds: mooie "oude" tijden ...

 • Dat was mijn eerste Saab (9000 CDE) en zo werd ik een Saab-coureur voor het leven. Na Audi en BMW mochten we vrij onze bedrijfswagen kiezen in het bedrijf en daarna kozen we met enkele collega's voor de Saab. Deze auto was zo veilig en geweldig om in te rijden dat we allemaal verliefd werden op Saab. We rijden alle drie nog steeds in Saab.

  15
 • Bedankt voor de video - mooie oude advertentie!
  Vandaag merk je op de een of andere manier de advertentie-eenheden in het televisieprogramma niet meer.
  Ik heb het geluk om regelmatig een nette 9000-cd in het groen te bewonderen. We ontmoeten elkaar keer op keer bij het tankstation.

Schrijf een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.