IntSaab 2021 in Finland

Ik hou van optimisme, daar bestaat geen twijfel over. Je moet het houden, zeker in tijden als deze. Saab Club Finland loopt voorop met een groot deel. De IntSaab 2021 zou in augustus in Himos kunnen plaatsvinden. De planning is zorgvuldig en verliest de werkelijkheid niet uit het oog.

IntSaab 2021

De inschrijving is geopend sinds 1 februari. Het is voorlopig en niet bindend. Gebruikers maken een account aan op de IntSaab 2021-pagina en dan regeert de hoop. Op de vrijheid om te reizen, op een inperking van de infectie in Europa en op een effectief vaccin in voldoende hoeveelheden.

De organisatoren zullen reageren als de algemene voorwaarden het toelaten. Het zou jammer zijn als de IntSaab zou moeten worden geannuleerd. Finland is het hele jaar door een reis waard, en vooral vanuit Duitsland zijn er prachtige routes.

Tijd, dat is de voorwaarde, moet natuurlijk worden meegenomen. Dan zou je door Zweden richting Stockholm kunnen rijden met de veerboot vertaal 's nachts naar Turku.

Turku is charmant en heeft veel geschiedenis. Je moet er niet zomaar doorheen rijden, maar neem voldoende tijd en verken de stad. Van Turku gaat de reis verder naar Tampere, dat ik me alleen herinner als industriestad, en waar mijn lokale kennis eindigt. Verder naar het oosten hiervan ligt Himos, het ontmoetingspunt voor IntSaab 2021.

Meer informatie en tips over een geweldig land en zijn Saab-scene zijn te vinden op de blog, die de Finse Saab-vrienden met liefde en toewijding schrijven. Het programma van 13 tot 15 augustus met de onvermijdelijke maar aan te bevelen sauna typisch voor het land is al aanwezig, andere punten zoals de pre-tour worden nog gevuld met inhoud.

5 gedachten over 'IntSaab 2021 in Finland"

 • blanco

  @ Hans S.
  Het allerbeste hier in België. Laat me weten wanneer je een beslissing hebt genomen. Mijn privé-e-mail is bekend bij Tom. Het zou geweldig zijn als we elkaar weer konden ontmoeten.

 • blanco

  Ik hoop van harte dat het zal plaatsvinden, want ik ben al aan het plannen.
  echter met de veerboot heen en weer over land (behalve Vasa-Umea).
  een stop is gepland in Uusikaupunki bij Valmet, evenals bij Maptun en natuurlijk Trollhättan. Voor de terugweg zijn 6 dagen gepland.
  Ik houd mijn vingers gekruist !!

 • blanco

  @ Kochje, Hallo Eric, ja, ik ken de vertaalprogramma's ...... ook! Doet België het goed? Ik overweeg ook om naar de IntSaab te gaan, maar ik zal pas op zeer korte termijn een beslissing nemen.
  Groeten uit het zuiden van Duitschland - :)
  Hans

 • blanco

  Duitsland, Zweden (verdomde vertaalprogramma's !!)

 • blanco

  Ik zal er heel serieus over nadenken. Ik mis deze IntSaab nu een jaar. De laatste was InsSaab in Nederland. En de weg van België via Duitschland, Zweden naar Finland moet wel heel mooi en spannend zijn. Het is ook de gelegenheid om veel vrienden weer te zien. Ik hoop in augustus weer naar het buitenland te reizen.

Reacties zijn gesloten.