Evergrande Auto - Faraday Future - Geely

Het is stil geworden, maar Faraday Future is er nog. De Californische start-up heeft een bewogen verleden. Of het ook een toekomst heeft, staat open. De crash kwam na de eerste hype om Tesla bang te maken. Evergrande, een van de financiers, weigerde te volgen. Dat zou het verleden kunnen zijn ...

Lees nu verder ...


Dit bericht is exclusief voor onze abonnees.

Heb je nog geen Saabblog-abonnement en wil je het hele artikel lezen?

Jij ook abonnee of verslag Neem contact op met uw huidige abonnement om verder te lezen.

Een gedachte over "Evergrande Auto - Faraday Future - Geely"

  • Ik vraag me altijd af hoe de Chinezen hun bedrijf financieren. Of het zijn geweldige strategen of je probeert overal mee te kunnen doen. En wat zeker zal gebeuren, is dat de Chinezen erg geïnteresseerd zijn in investeringen (als de autoriteiten het tenminste goedkeuren) in projecten in het buitenland.
    Maar niet al uw aandelen duidelijk kunnen beoordelen.

Schrijf een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.