Evergrande Auto haalt miljarden kapitaal op

Evergrande Auto, eigenaar van NEVS en de voormalige Saab-fabriek, heeft met succes kapitaal opgehaald op de Hong Kong Stock Exchange. Het bedrijf is van plan om vanaf 14 2022 nieuwe elektrische auto's te lanceren. De ambities om Tesla te verslaan zijn hoog. De ontwikkeling van de aandelenkoers is al opmerkelijk. Nieuw…

Lees nu verder ...


Dit bericht is exclusief voor onze abonnees.

Heb je nog geen Saabblog-abonnement en wil je het hele artikel lezen?

Jij ook abonnee of verslag Neem contact op met uw huidige abonnement om verder te lezen.

2 gedachten over 'Evergrande Auto haalt miljarden kapitaal op"

  • Welnu, de CCP lijkt het niet erg te vinden. Met investeerders uit de omgeving geloven de betrokkenen óf in het grote doel óf er ontstaat een grote bubbel.
    China doet me denken aan Duitsland rond 1900, economisch sterk, militair sterk, op weg om een ​​grote mogendheid te worden. Alleen vertraagd door twee wereldoorlogen, laten we hopen dat de ontwikkeling op dit punt anders is en dat we gewoon een land uit de achterstand zien bewegen naar de gelederen van grote industrielanden ... en misschien een internationale samenwerking, de innovatieve, eigenzinnige motor voertuig uit een Zweedse fabriek gooit op de markt 😉

  • De aandelenkoers is niet slecht. Wie heeft er kans om te gokken ...

Reacties zijn gesloten.