NEVS heden en toekomst - meer Chinezen dan ooit

Met de volledige overname door Evergrande is de situatie van NEVS veranderd. Wat zijn de specifieke effecten? Wanneer komen er weer auto's van de Stallbacka en hoeveel geld heeft Evergrande tot nu toe in Trollhättan geïnvesteerd? Heeft de oude Saab-fabriek überhaupt een toekomst, hoe zit het met de ...

Lees nu verder ...


Dit bericht is exclusief voor onze abonnees.

Heb je nog geen Saabblog-abonnement en wil je het hele artikel lezen?

Jij ook abonnee of verslag Neem contact op met uw huidige abonnement om verder te lezen.

5 gedachten over 'NEVS heden en toekomst - meer Chinezen dan ooit"

  • ….Bedankt voor de informatie.

    Misschien heeft Evergrande Trollhättan en Königsegg in gedachten als ontwikkelingshotspot. Een productie voor Europa zou natuurlijk leuk zijn, nog leuker als het geheel weer SAAB heet en het zou het mooist zijn als de voertuigen weer zo innovatief, intuïtief en technisch zwaar zijn als de oude SAABe. De studie met de glazen deuren die onlangs hier in de blog werd gepresenteerd, doet me in deze richting dromen.

    Tot die tijd zullen onze SAAB's worden onderhouden en gebruikt ... -

  • @Schwarzer Schwede Het Sion-onderwerp is momenteel niet aanwezig. Ik zou alleen een prognose durven maken met een glazen bol. Maar er is een goed uitgevoerde informatieve blog over Sono Motors. Als je geïnteresseerd bent, doe het dan gewoon pure gelezen.

  • We kunnen uitkijken naar verdere ontwikkelingen met betrekking tot Koenigsegg. Ben je echt van plan om door te gaan met de Sion for Trollhättan, of laten deze kastelen in de lucht ook barsten? Sono Motors lijkt niet echt van de plek af te bewegen?

  • Ok, wat Koenigsegg betreft, ik had naar het bijschrift moeten kijken :-). Hij heeft tenminste een keer een rol gekregen.

  • Ik vind het jammer dat betrouwbaarheid niet bestaat. Je kunt dus eigenlijk alleen maar verrast worden. Wat Evergrande ook van plan is met of zonder NEVS, het maakt niet uit. Ik vind de afdeling met Koenigsegg interessanter. Kan hij iets doen met de deelname van NEVS? Of wacht hij nog steeds op zijn geld?

Reacties zijn gesloten.