Perfecte klantgerichtheid - een voorbeeld uit de Saab-wereld

Er zijn dagen die beginnen met kleine drama's. De Saab-beker, van alle dingen, het favoriete stuk, valt op de grond. Het breekt, de stemming gaat bergafwaarts, de gebroken stukken in de vuilnisbak. Zoiets gebeurt altijd en overal en elke dag. Soms word ik om hulp gebeld. Omdat er vaak een beker uit de onze is Fan Shop, die we in 2017 hebben gesloten.

Saab-beker met vlag en Saab-letters
Saab-beker met vlag en Saab-letters

Nee, we kunnen het niet helpen.

Helaas hebben we geen resterende voorraad. Bijna alles werd uiteindelijk overgenomen door Skandix, verkocht aan de fans en deels opnieuw geproduceerd. Een paar dagen geleden ontving ik een e-mail van een lezer. Hij rijdt in een 9-3 I Cabriolet met inmiddels bijna 260.000 kilometer. Zijn favoriete beker met de Zweedse vlag en Saab-letters komt uit onze collectie. Ze is 5 jaar lang zijn dagelijkse koffiepot geweest totdat een val haar leven beëindigde.

Een vervanger is moeilijk te vinden.

De mail is een noodkreet. Omdat er op internet niets te vinden is. Maar er moet een vervanging worden gevonden, anders smaakt de koffie niet lekker. Natuurlijk proberen we te helpen waar we kunnen. Maar in dit geval wist ik het niet meer en raadde ik Skandix als laatste redmiddel een verzoek aan. Bloggers en leveranciers van reserveonderdelen onderhouden constant contact, en als het om Saab gaat, vind je in Lutter am Barenberge altijd open oren.

Saab-beker op verzoek van de klant - van Skandix
Saab-beker op verzoek van de klant - van Skandix

Skandix en het Gentleman-project.

Ongepland speelt Skandix een ondersteunende rol in de huidige Project heer. De zaak had zich spontaan ontwikkeld, want opnieuw was er nergens iets voor het project, belangrijk voor mijn auto-welzijn, te vinden. Skandix loste mijn probleem heel goed op - en ik was tevreden. Een blogger helpen is één ding. Hoe zit het met vragen van klanten overal in Duitsland?

Perfecte klantgerichtheid.

De klant zoekt en verlangt. Skandix reageert en levert. Snel en voor een absoluut eerlijke prijs. Begin augustus gaat de hulpoproep naar het Harzgebergte, aan het eind van de maand is zijn (!) Beker binnen Webshop beschikbaar. Tussendoor is er veel leuke correspondentie tussen een Saab-chauffeur die gewoon op zoek is naar een koffiepot en Skandix.

Het resultaat is een nieuwe koffiekop voor een eerlijke prijs. Met Saab-letters en de Zweedse vlag. De beker is geoptimaliseerd voor links- en rechtshandigen, hij draagt ​​de vlag en schrijft aan beide kanten. Duitsland een dienstwoestijn? Zeker niet in de kleine Saab-wereld!

7 thoughts on "Perfecte klantgerichtheid - een voorbeeld uit de Saab-wereld"

 • @ Ken-Daniel - Is geland, zal de komende dagen online zijn! Heel erg bedankt hiervoor!

 • "SKANDIX, alle lijnen zijn bezet."

  Heb je het ook gehoord? Aankondigingen als deze zijn meestal het moment waarop ik mijn telefoon hard aanzet, het kantoor verlaat en wat thee zet ...

  Maar dat zou een grote fout zijn bij SKANDIX, want ZACK is iemands beurt. Altijd vriendelijk en bekwaam. Als er nog limieten zijn, wordt u doorverbonden met een expert. Als u "bezet" bent, wordt u onmiddellijk teruggebeld.

  En ZACK (je hebt amper opgehangen) je hebt een e-mail van je telefonische bestelling. Er is geen tijd voor thee of koffie. Het is beter om het ervoor of erna te drinken.

  En ik heb nog een ervaring opgedaan. Als Skandix niet kan leveren, is onderzoek zelden de moeite waard. Met nieuwe originele onderdelen, nieuwe replica's en herziene originelen zou je in ieder geval geen hoge verwachtingen moeten hebben.

  Naast D heb ik ook Nederland en natuurlijk S meegenomen in zoekopdrachten - bijna altijd mislukt. Alleen gebruikte onderdelen blijven en Skandix heeft me al geholpen met contactgegevens.

  Geweldige bioscoop - genreservice

 • Hallo Tom, wilde vragen of mijn gastartikel verloren is gegaan of komt het nog steeds?

 • Ja, Skandix is ​​geweldig! Super bekwaam, behulpzaam en meegaand! Vorig jaar kocht ik tijdens de Nikolausi-campagne twee van zulke mokken. Het enige minpunt: de afdruk op mijn bekers is niet zoals op de foto's, maar tegenover het handvat, zodat je tijdens het drinken niets ziet, alleen een witte beker. 🙁 Ja, ik weet het, rechtszaak op hoog niveau! 😉 Bestaan ​​de cups echt zoals afgebeeld? Dan zou ik misschien weer zwak kunnen worden ... 🙂

 • ... het werd een leuk verhaal
  Ik ben de koffiedrinker die hier wordt genoemd - nu smaakt het veel beter dan ooit tevoren ...
  Ik had nooit het absoluut tevreden resultaat verwacht!
  Mijn dank gaat nogmaals uit naar Tom en Skandix voor deze ongekende campagne!
  Dit noem ik klantgerichtheid op het hoogste niveau!
  Veel groeten van Celle!

 • zoveel toewijding moet worden beloond ... ik heb vier bekers besteld bij SKANDIX ... 🙂

 • Valt samen met mijn ervaring met Skandix. Gewoon een goede winkel!

Schrijf een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.