Saab Community Ride Opper-Oostenrijk op 30 augustus 2020

Uitnodiging aan de lezers voor onze Saab Community Ride in Opper-Oostenrijk op 30 augustus 2020. We kijken uit naar een actieve deelname van de community. En dan begint het: ons startpunt is EUROSPAR, Eichenstraße 2 in 4614 Marchtrenk. De starttijd: 30 augustus 2020, vanaf 10 uur

Saab Community Ride Opper-OostenrijkHet evenement wordt niet door mij georganiseerd, ik deel het gewoon voor iedereen die niet op Facebook zit.

De SAAB Community Ride brengt ons van Marchtrenk via Eferding langs de Donau, die we zullen oversteken in Niederranna.

We rijden dan verder naar de parkeerplaats bij het wildpark in Altenfelden waar we een korte pauze zullen nemen. Na een sigaret (voor de rokers onder ons) gaan we verder via St. Martin im Mühlkreis naar Landshaag, Aschach en Eferding terug naar ons startpunt in Marchtrenk naar Café Cup & Cino waar we verwacht worden.

Ik heb de route gekozen zodat er voor elk type chauffeur en elk voertuig wat bij zit.

Tekst en afbeelding: Ken-Daniel