Herinneringen aan het Saab-festival 2010. Een fotogalerij.

De laatste bijdrage aan mijn herinneringstour door Trollhättan. Het festival was 10 jaar geleden en sindsdien zijn de wereld en de auto-industrie veranderd. Als je terugkijkt, lijkt veel ervan onderdeel te zijn geweest van een vervlogen tijdperk. We kunnen niet zeggen waar we over 10 jaar zullen zijn. Misschien rijden sommige lezers nog steeds in Saab?

Saab 900-parade

Ik kan ook elders over auto's schrijven. Misschien doe ik iets heel anders.

Tijd is kostbaar, je moet voorzichtig zijn.

Wat je niet uit het oog mag verliezen is Trollhättan. De stad kan in 2030 compleet anders zijn dan in 2010 en 2020. Afgezien van de geheugentour en zijn sentimentaliteiten, heb ik de toekomst de afgelopen dagen niet uit het oog verloren. Het manifesteert zich op indrukwekkende wijze in staal en beton en op maandag springen we regelrecht van onze nostalgiereis het nieuwe tijdperk in.

Tot die tijd hebben alle lezers die mij deze week vergezeld hebben een fijne zondag en plezier met de foto's van Trollhättan, die in 2010 zeker niet bedoeld waren om te worden gepubliceerd en daarom niet perfect zijn.

4 gedachten over 'Herinneringen aan het Saab-festival 2010. Een fotogalerij."

 • Waanzinnige SAAB-indrukken!
  Er zit "kalendermateriaal" in ...
  Ik vind de line-up in de vorm van een lichaam uiterst succesvol, zelfs vandaag, of vooral vandaag!
  De regen tijdens de feestdagen anticipeerde waarschijnlijk op de ellende ...
  Bedankt voor de dip in de sentimentaliteit van zondag! 🙂

 • De steile schnauzer aan het begin van de parade 900 is geweldig (PS).

  Met zijn grijze richtingaanwijzers ziet de zwarte eruit alsof er een zwart-witfoto van hem op de foto is gemonteerd.

  Als je goed kijkt, kun je je vandaag echt uitleven in de fotogalerij. Het zit vol met prachtige saabs, details en eigenzinnige functies.

  5
  3
 • Een groot genoegen op zondag,

  zijn deze foto's. Hoe ze ook bedoeld waren, het is leuk dat ze hier en vandaag zijn gepubliceerd.

  Van dit onderwerp kan ik nooit genoeg krijgen.

  Bedankt blog!

  6
  3
 • Het festival in 2010 was toen mijn eerste. De 9-3I (ook de eerste) kwam bijna een jaar eerder van gepensioneerden naar me toe en het festival was de eerste gelegenheid om me onder te dompelen in het paradijs van onderdelen: op dat moment was er nog ANA en werd er splinternieuwe interieurinrichting verspild op pallets. Van mijn studentenbudget kreeg ik alleen een achterspoiler en een radiografische afstandsbediening ...

Reacties zijn gesloten.