Blogabonnement wordt gedeactiveerd. Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Tot ziens! Vandaag gaat het laatste nieuws over het oude blogabonnement de wereld in. We hebben ons oude systeem vanavond afgesloten, de database gaat offline. Het is bij ons sinds 2011 en heeft ons goed gediend. We danken alle lezers die ons door de jaren heen hebben gevolgd. Sommige abonnees zijn vanaf het begin bij het bedrijf geweest.

Nieuw nieuwsbriefsysteem op Saabblog

Het oude gaat, het nieuwe komt. We hebben het nieuwe systeem vorige week geïntroduceerd. Hiermee is het voor het eerst mogelijk om persoonlijke interesses te definiëren en alleen een e-mail te ontvangen als de inhoud perfect past. De nieuwe nieuwsbrief, die in twee talen komt, heeft de eerste test met vuur doorstaan. Er zijn de afgelopen dagen bijna geen problemen geweest met het proefdraaien.

Nog niet aangemeld voor de nieuwsbrief?

Registratie, en dit is belangrijk, gebeurt in twee stappen. Na registratie ontvang je een eerste e-mail met een bevestigingslink. Alleen met deze hernieuwde bevestiging, die de wetgever voorschrijft, activeert u uw nieuwsbrief. Er zijn momenteel ongeveer 100 vermeldingen in de nieuwe database die nog op bevestiging wachten.

Maar: zonder bevestiging blijft uw mailbox leeg!

Controleer ook de spam-map voor het geval de bevestiging niet verschijnt. We zijn blij dat veel lezers de nieuwe dienst al hebben geboekt en in de tweede helft van het jaar bij ons zullen komen. Er zal veel te ontdekken zijn op Saabblog. Kortom, het blijft spannend!

Newsletter abonnieren

Lists*

Loading