Absoluut geannuleerd. De IntSaab 2020 in Denemarken.

Het laatste grote internationale Saab-evenement van dit jaar is nu eindelijk afgelast. De organisatoren hadden gehoopt op een einde. Maar 2020 wordt een jaar zonder IntSaab. De bijeenkomst van 7 tot 9 augustus in Vingstad, tussen Vejle en Billund, zal niet plaatsvinden.

IntSaab 2020 is geannuleerd

De belangrijkste reden voor de annulering is de juridische situatie in Denemarken. Dit soort grote evenementen zal niet voor 1 september 2010 zijn toegestaan. Een andere is de situatie aan de grenzen. Zweden, met zijn speciale weg in de Corona-crisis en het hoge sterftecijfer, is tot dusver grotendeels uitgesloten van reizen binnen Europa.

Tegen deze achtergrond bleef alleen de annulering over. Reeds betaalde vergoedingen voor de IntSaab zullen worden gehoord Organisator terugbetaald. Op de website vragen de Deense clubs alle deelnemers die niet met creditcard hebben betaald contact met ons op te nemen. Ze hebben de bankgegevens nodig voor de overboeking.

Wat overblijft? De hoop op een toekomst na de pandemie en de wens om in 2024 in Denemarken een IntSaab te organiseren.

Schrijf een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.