Ulrika Hultgren Senior Director Corporate Communicatie

Terug in Trollhättan en in de voormalige Saab-fabriek. Ulrika Hultgren begint haar functie als Senior Director Corporate Communication bij NEVS. Ze is geen onbekende, want tot 2017 bekleedde ze een soortgelijke functie op de persafdeling. Je terugkeer naar Stallbacka na ongeveer 3 jaar is een verrassing.

Ulrika Hultgren. Senior Director Corporate Communicatie
Ulrika Hultgren. Senior Director Corporate Communicatie

Mark en ik kennen haar van bezoeken aan Trollhättan. Een paar jaar geleden nam Ulrika Hultgren ons een middag door de R & D-afdeling van NEVS. Van afdeling naar afdeling, een informatieve rondleiding waarbij het bedrijf heel open was. Altijd aan onze zijde, geduldige, zelfverzekerde en gastvrije Ulrika Hultgren. Natuurlijk ook een beetje als waakhond en voorzichtig ingrijpen als moderator als de persoon met wie je spreekt te open leek.

Uw terugkeer is een interessant teken dat u enthousiast maakt over wat de toekomst kan brengen. Hultgren rapporteert aan COO Morgan Fransson. Fransson bekleedde verschillende functies bij Saab Automobile AB. Gedurende 4 jaar was hij productieleider bij Scania. In december 2013 kwam hij terug naar Trollhättan. Sinds 1 maart 2014 is hij lid van de raad van bestuur van NEVS.

Afbeelding: NEVS (1)

2 gedachten over 'Ulrika Hultgren Senior Director Corporate Communicatie"

 • Super goed! De auto-industrie zet dringend meer vrouwelijke geesten in leidende posities. Heel goed nieuws uit Zweden!

  2
  1
 • De "cyclustempo" van de artikelen neemt elke dag toe ... ongelooflijk.
  Wekelijks (!) De blog laat ons zien welke hoge informatie- / entertainmentwaarde het biedt. En emotionele SAAB-geest ...
  Een vrouw op een belangrijke verdieping kan alleen maar goed zijn!

  16

Reacties zijn gesloten.