Evergrande zet productie op voor elektrische aandrijvingen in Huzhou

Evergrande kondigt weer een grensverleggend aan! Het startsein voor de bouw van een extra fabriek werd op 22 mei gegeven. De fabriek wordt gebouwd in Huzhou, provincie Zehjiang. Het produceert elektrische aandrijvingen voor de verwachte elektrische auto's van de Evergrande Group. Naast productie-, onderzoeks- en ontwikkelingsfaciliteiten voor autonoom rijden moeten ook worden gecreëerd. De voltooiing en start van de productie worden begin 2021 verwacht.

Evergrande bouwt fabriek voor elektrische aandrijvingen
Evergrande bouwt fabriek voor elektrische aandrijvingen

Na voltooiing zal de nieuwe fabriek een oppervlakte van 300.000 vierkante meter beslaan. Volgens Evergrande zou de investering rond moeten zijn $ 2.1 miljard worden. De focus ligt op de integratie van batterijsystemen, elektrische aandrijvingen en autonoom rijden. Jaarlijks worden in Huzhou tot 500.000 elektrische aandrijfsystemen geproduceerd. Evergrande bouwt de eerste componentenfabriek van de groep in de zuidoostelijke provincie. Verdere productielocaties worden voltooid.

Tot nu toe 5 fabrieken voor elektrische auto's in aanbouw of gereed

Tegelijkertijd maakte Evergrande bekend dat de twee fabrieken in aanbouw in Nansha (Guangzhou) en Songjiang (Shanghai) tegen het einde van het jaar gereed zullen zijn. Het is de bedoeling om vanaf 2021 te gaan rijden met een jaarlijkse capaciteit van 200.000 voertuigen. Andere productiefaciliteiten die worden gecreëerd of uitgebreid, bevinden zich in Tianjin en Lianonig. Ook hier beweert de groep op schema te zijn met het werk. In samenwerking met Trollhättan, de enige Europese fabriek tot nu toe, wordt gestreefd naar een jaarlijkse capaciteit van 1 miljoen elektrische voertuigen.

De presentatie van de eerste volledig nieuwe elektrische auto van de Evergrande Groep voor de eerste helft van 2020 blijft ongewijzigd. Er wordt gezegd dat het de naam Hengchi 1 heeft. Het is nog niet duidelijk of de term wereldwijd of alleen in China wordt gebruikt. Een andere naamgeving voor markten buiten het thuisland zou ook mogelijk zijn, en niet verwonderlijk.

13 gedachten over 'Evergrande zet productie op voor elektrische aandrijvingen in Huzhou"

 • @ StF,

  opwindend discours. Dank u!

  Ik denk dat we elkaar verrijken en dat we allebei leren. Ik bedoelde eigenlijk stoommachines (zuigers) en geen stoomturbines ...

  U hebt gelijk dat stoom zeer efficiënt kan worden gebruikt en dat er weinig vervuilende stoffen kunnen worden geproduceerd. De klassieke stoommachine doet dit niet - zelfs niet stationair, zonder water te hoeven dragen.

  Het heeft eigenlijk een lagere efficiëntie dan explosiemachines, die op hun beurt hopeloos inferieur zijn aan alle turbines ...

  Dat is in principe het punt dat ik wilde maken. In zekere zin ook uw punt. Turbines zijn niet overal en uitvoerbaar voor elk doel en niet superieur op elke schaal ...

  De verbrandingsmotor is niet vrij van verontreinigende stoffen, maar heeft zijn rechtvaardiging, kan bijna naar wens worden geschaald (van kettingzagen tot schepen) en heeft, afhankelijk van de toepassing en het gebruik, zelfs een betere algehele balans dan elektrische oplossingen. En zij het als een buitenboordmotor ...

 • @ Herbert Hürsch

  Ik heb wel nagedacht over wat er in mijn opmerking zou moeten staan ​​en hoe ik het moest zeggen. Het is bijvoorbeeld opzettelijk dat het woord efficiëntie helemaal niet in mijn tekst voorkomt.

  Mijn doel was om te wijzen op het fundamentele verschil tussen continue en intermitterende verbranding met betrekking tot het genereren van verontreinigende stoffen.

  Zelfs een stoommachine is geen slechte zaak, het heeft bij mobiel gebruik het fundamentele nadeel dat niet alleen de brandstof maar ook het werkmedium water meegenomen moet worden. Deze extra massa heeft onder meer een negatieve invloed op de energiebalans. Maar er is een reden dat alle klassieke grootschalige energiecentrales vertrouwen op stoom als werkmedium voor basisbelastingen. Dit proces biedt voordelen in efficiëntie, vooral voor grote machines en een minder dynamische werking.

  De gasturbines die ik heb geprezen, zijn over het algemeen ook niet erg efficiënt. 'Grootte doet er toe' is hier van toepassing. De slogan is gap-maten of gap-verliezen, als je geïnteresseerd bent. Omdat deze gaten groter moeten zijn in kleine turbines ten opzichte van de machine dan in zeer grote machines, gaat de efficiëntie omlaag in kleine machines (en het verbruik stijgt), maar ze hebben nog steeds het voordeel van het continue verbrandingsproces.

  En dat is precies mijn punt: als je een bepaalde hoeveelheid brandstof neemt, zeg 100 ml, doe er een pit in, steek de vlam aan en laat het continu in één stuk branden, er ontstaan ​​aanzienlijk minder vervuilende stoffen dan wanneer je de 100 ml in 10 verdeelt x 10 ml, steekt in elk portie een pit en steekt deze aan. Dit komt omdat de verhoudingen van de onstabiele ontstekingsvoorwaarden en extinctie (waarin de meeste verontreinigende stoffen ontstaan ​​door onvolledige verbranding) vertienvoudigd zijn en de verhoudingen van de stabiele brandende vlam dienovereenkomstig zijn afgenomen.

  Zoals ik al zei, het probleem is niet eenvoudig, het is complex.

 • @ StF,

  Ik ben een erkende pyromaan, ik kook in het hoofdgebouw met gas en in het bijgebouw gebruik ik een houtkachel. Tussen de twee keukens kook, bak en gril ik ook buiten met vuur en sintels.

  Ik sluit me volledig aan bij uw opmerking.

  Maar dat is helaas niet waar. Een kaars en ander continu vuur kan verrassend efficiënt en schoon zijn gezien de geringe technische inspanning, maar alleen gemeten tegen deze inspanning (= nul).

  Op al deze vlammen kunt u koolmonoxide en stikstofoxiden meten. Ze doen op geen enkele manier onder voor een verbrandingsmotor met zuigers, behalve dat ze minder in de belangstelling staan ​​van politiek en media.

  Het rendement (kinetisch of thermisch) van een explosiemachine of een kachel is natuurlijk een heel andere zaak ...

  Maar dan zouden we het hebben over CO2 (uiteindelijk energie-efficiëntie) en niet meer over stikstofoxiden, koolmonoxide, roet en stof. Je kunt dat scheiden (dat is me duidelijk), maar over het algemeen brengen veel deelnemers en moderatoren in dit debat over broeikasgassen en verontreinigende stoffen alles in verwarring.

  Je moet voorzichtig zijn met wat en hoe je het zegt. Anders zou ik op het idee kunnen komen dat een stoommachine (continu vuur) superieur zou zijn aan een verbrandingsmotor in termen van efficiëntie en beheersing van luchtverontreiniging ...

 • Over de reinheid van de verbrandingsmotoren in auto's mag men geen verkeerd beeld krijgen. Er is een reden waarom in de loop der jaren zoveel elektronische bedieningselementen hun weg naar motoren hebben gevonden.
  Dat wil zeggen, zuigermotoren met inwendige verbranding gebruiken inherent de slechtste verbrandingsmethode met betrekking tot verbranding met een lage verontreiniging, de intermitterende (onderbroken) verbranding.
  In termen van lage emissies van verontreinigende stoffen is elk proces met continue verbranding beter dan een proces met intermitterende verbranding.

  Zonder elektronische injectie, zonder swirl flap control en zonder katalysator, heeft elke kaars geen redelijk goede verbranding, een zuigermotor met interne verbranding zonder dit alles. De verbranding moet voor elke werkcyclus opnieuw worden ontstoken en weer uitbranden. Onstabiele gebieden met elke keer een onreine verbranding. Problemen die een gasfornuis, verwarming of een oven in deze vorm helemaal niet hebben.

  In mijn 90-er jaren leerde ik tijdens mijn studie dat de turbines van het vliegtuig op de luchthaven van Frankfurt de lucht zuiveren van de verontreinigende stoffen van de voertuigen. En ondanks het ontbreken van een katalysator, kunnen ze dat ook, omdat ze werken met continue verbranding.

  Moeten we alle jets pakken? Beter niet, dat zorgt voor andere problemen. Dus wat wil ik zeggen? Eigenlijk alleen dat het probleem complex is en de transportsector zeker niet mag worden verwaarloosd.

  En wie zei eigenlijk dat er de komende 10-15 jaar geen verbrandingsmotoren meer zullen zijn? Waar het op neerkomt, is dat wat ik hoor klinkt als verkopen die zijn toegestaan ​​tot 2030, met een verwachte (en waarschijnlijk toegestane) levensduur van ongeveer 10 jaar, dus nog eens 20 jaar autorisatie. En als het water van tevoren tot onze nek zit, dan als buitenboordmotor bestellen.

 • Alles goed. Ik vond de laatste zin in de betreffende opmerking gewoon niet geschikt. Iets meer respect voor elkaar zou ons allemaal doen, en ik stel mezelf niet vrij, nou.

 • Ik geloof dat niet. De verbranding van emissies van verontreinigende stoffen is onomstreden. Het aandeel is echter te klein om het klimaat te redden. Er zijn tests waarbij de aangezogen lucht door de auto wordt gereinigd, of in ieder geval schoner, weer naar buiten gaat. Branders hebben hun absolute rechtvaardiging voor de komende 10 tot 15 jaar.

 • De kleuren, het water, de bloemen, alles heeft een betekenis. Zelfs de ontwerpen en uitlijning en en en….
  Heel interessant als je goed kijkt.
  Los van Evergrande, denk ik dat het pad om te vertrouwen op elektromobiliteit te vroeg en verouderd is. Corona heeft laten zien dat het niet de kwaadaardige dieselmotor is.

 • @ Tom,

  bedankt voor de link. Maar precies dat, dat alles symbolisch wordt overladen, zelfs alleen symbolisch tot op het punt van zuiverheid, valt me ​​zo op ...

  Ook in deze cultuur, net als in de onze, zijn er zeer verschillende opvattingen en stromingen over stijl en esthetiek. Het spectrum varieert van een door en door traditioneel en ascetisch realistisch minimalisme tot, nou ja, een futuristisch traditionalisme van een bling-bling factie gericht op heersers en keizers ...

  Evergrande heeft de keuze en heeft deze vrijwillig bepaald en gelokaliseerd.

  Ik winkel graag aan de andere kant. Mijn huishouden staat vol met goede Chinese en Japanse (kook) gerechten, gereedschap voor de keuken, huis en tuin. Het verpakkingsontwerp is vaak zo eenvoudig en goed dat ik de dozen al in de vouw heb gesneden en ingelijst.

 • Verschillende culturen, verschillende kleuren. Een beetje respect hiervoor wordt geadviseerd en misschien een poging tot een korte introductie tot Chinees Kleur symboliek.

 • Prachtige wereld

  Ik voel me als een berggeit. Duizeligheid en geen overzicht ...
  Ik zou graag in de ideale wereld op de foto willen leven.

  Eerst jog ik rond het meer onder een heldere hemel en adem ik schone lucht in.
  Als lunch is er eend (lokaal geproduceerd [uit het meer] biologisch, scharrel en krokant) met bamboe, sojascheuten, gember en donkere saus ...

  'S Avonds ga ik weer aan het meer zitten en blader ik door oude tijdschriften en boeken. Hoe oud? Historisch!

  Daar vind ik zeer vergelijkbare afbeeldingen, omdat in Duitsland, de VS en de Sovjet-Unie de aanstaande toekomst 100 jaar geleden op een vergelijkbare manier werd geïllustreerd - honderd jaar geleden ...

  Dan kijk ik omhoog en realiseer me dat niets van dit alles, absoluut niets, werkelijkheid is geworden ...

  Serieus, degenen die veel beloven, houden weinig. En niet alleen voor 100 jaar. Het is al veel langer zo. Hoe kleurrijker Evergrande zijn eigen toekomst en een nieuwe wereld schildert, hoe sceptischer en negatiever ik ben. Cultuurverschillen en smaak of niet, maar wie in 2020 zulke foto's publiceert, kan niet helemaal schoon aanvinken ...

  3
  2
 • Met deze officiële nummerplanning word ik duizelig ... Mensen kunnen veel plannen. Of het zo komt, zullen we zien, lezen en mogelijk ook horen. Wacht.
  Ik betwijfel of deze vele e-voertuigen het permanente verkeersprobleem in de grote steden kunnen oplossen. En springen op e-mobiliteit is ook niet bepaald innovatief / origineel. Meer netwerken / delen / vliegtaxi's etc. als mobiliteitsaanbieder zitten al in de planningsfase.
  Ik neem niet aan dat ik een overzicht heb.

 • De meeste autofabrikanten ontwikkelen dergelijke voertuigen ook.
  Waarom zou ik een Evergrande-auto kopen? Wat is het verschil met de andere fabrikanten?

  2
  1

Reacties zijn gesloten.