De lezers hebben iets te vertellen. Word gastauteur!

Een gevolg van de coronacrisis? Veel meer e-mails in mijn mailbox! Lezers van alle leeftijden delen hun liefde voor oudere auto's en waarom ze in een Zweedse auto rijden. Steeds weer het verzoek "schrijf er iets over!" Ik denk dat de beste verhalen door de lezers zelf worden verteld!

Word gastauteur, schrijf automotive-gedachten.
Word gastauteur, schrijf automotive-gedachten.

Veel, voornamelijk jonge fans, verbeteren en passen uw Saab aan. Ouderen investeren geld in waardebehoud en herstel. De workshops zijn vol, wat Corona ook doet. Op sommige plaatsen zijn de wachtlijsten lang en is er naast de grote verhalen ook iets te beleven. Van de 3D-printer zijn er veel dingen die andere Saab-fans dringend nodig hebben of gewoon in kleine aantallen willen hebben. Maar weet niet dat het bestaat.

Ik kan dat niet dekken. Maar de lezers kunnen dat wel.

Saabblog heeft zichzelf altijd gezien als een platform dat voor velen openstaat. Maar de mogelijkheden voor actieve interactie zijn tot dusver beperkt. We zijn dat momenteel aan het veranderen. Omdat andere dingen schaduw werpen op de blog, is er de afgelopen dagen een grote update van de technologie geweest. Dit maakt veel opties eenvoudiger en moderner voor bloggers en lezers. Het eerste concrete voorbeeld is de mogelijkheid om gastauteur te worden. Heel eenvoudig, zonder registratie en zonder te hoeven wennen aan de blogsoftware.

Word gastauteur, deel gedachten en suggesties!

Als gastauteur kunt u nu gemakkelijk uw verhalen, conversies, gedachten en acties online beschrijven. Afbeeldingen, alstublieft in goede kwaliteit, kunnen worden geüpload tot 6 stuks. Opgemerkt moet worden dat de beeldrechten bij de auteur moeten liggen.

Wat publiceren we? Het is duidelijk dat de politiek buiten moet blijven. Alles wat te maken heeft met Zweedse auto's, het land Zweden, werkplaatsen, de fanscene, reserveonderdelen en gekke ideeën over autopassie is toegestaan. Duurzaamheid kan ook een spannend idee zijn. Reizen en evenementen zijn een probleem, vooral voor toekomstige, betere tijden.

Ondanks vooraf intensief testen zit het project nog in de bètafase. Het dient ook als test voor twee van de volgende projecten, die online gaan wanneer we de bètafase hebben doorlopen. Fouten kunnen niet 100% worden uitgesloten; als er problemen zijn met invoer, uploads of overdracht, hebben we feedback nodig.

De mogelijkheid om als gastauteur te schrijven over wat het verschil maakt, zal nu een permanente functie zijn op Saabblog. Ik kijk uit naar een actieve deelname. Degenen die hun auto-gedachten met veel mensen delen, houden de Saab- en Zweedse autocultuur levend.

Schrijf uw bijdrage als gastauteur:

Uw e-mailadres
Uw telefoonnummer voor vragen
De titel van uw bericht
Start van uw gastbijdrage
Er is hier veel ruimte. Schrijf hier uw tekst.
Zet uw bestand hier neer of klik hier om te uploaden
Upload alleen afbeeldingen van goede kwaliteit. Met de upload bevestigt u dat u de eigenaar bent van de afbeeldingen.
Zet uw bestand hier neer of klik hier om te uploaden
Maximaal 5 extra foto's voor uw bijdrage
Zet uw bestand hier neer of klik hier om te uploaden
Zet uw bestand hier neer of klik hier om te uploaden
Zet uw bestand hier neer of klik hier om te uploaden
Zet uw bestand hier neer of klik hier om te uploaden
Ruimte voor opmerkingen en berichten aan de redactie. De aantekeningen worden niet gepubliceerd.
=

 

4 gedachten over 'De lezers hebben iets te vertellen. Word gastauteur!"

 • blanco

  Een geweldig initiatief, ik ben er erg blij mee! Ik ben opgewonden om te zien wat er van zal komen - en ik zal proberen iets bij te dragen.
  Wil je de blogpost ergens meer permanent 'vastpinnen', zodat deze niet naar achteren schuift als er nieuwere posts verschijnen, maar ook nieuwkomers op de blog of mensen die lang niet hebben gekeken kunnen de uitnodiging hier hierboven of aan de zijkant vinden? Dat is mijn wens en ik vind het gepast 🙂

  • blanco

   We zullen, ja. De komende dagen zal de uitnodiging van de gastauteur in een iets verkorte vorm bovenaan de navigatiebalk worden gevonden.

 • blanco

  SAAB = speciale mensen kopen (t) en rijden in speciale auto's.
  Dan zijn er altijd bijzondere verhalen die vanuit verschillende invalshoeken kunnen worden bekeken. Nooit saai, eerder interessant en spannend!
  Graag gedaan! Deel alsjeblieft je eigen ervaringen! 🙂

 • blanco

  Ik zou heel graag meer gastauteurs willen zien. Dat kan heel spannend zijn, omdat iedereen iets anders ervaart met zijn SAAB. De drempel voor schrijven is vandaag met succes verlaagd, misschien de eerste vonk voor de een of de ander hier op Saabblog?

Reacties zijn gesloten.