De lezers hebben iets te vertellen. Word gastauteur!

Een impact van de corona-crisis? Veel meer e-mails in mijn mailbox! Lezers van alle leeftijden vertellen over hun liefde voor oudere auto's en waarom ze in een Zweeds voertuig rijden. Steeds weer komt het verzoek "schrijf er iets over!" Ik denk dat de beste verhalen door de lezers zelf worden verteld!

Word gastauteur, schrijf automotive-gedachten.
Word gastauteur, schrijf automotive-gedachten.

Veel, voornamelijk jonge fans, verbeteren en individualiseren hun Saab. De ouderen investeren geld in waardebehoud en -herstel. De workshops zijn vol, wat Corona ook doet. Op sommige plaatsen zijn de wachtlijsten lang en is er naast de grote verhalen nog iets aan de hand. De 3D-printer komt in kleine hoeveelheden, zoveel dingen die andere Saab-fans dringend nodig hebben of gewoon willen. Maar weet niet dat het bestaat.

Ik kan dat niet dekken. Maar de lezers kunnen dat wel.

Saabblog heeft zichzelf altijd gezien als een platform dat voor velen openstaat. Alleen de mogelijkheden voor actieve interactie zijn tot dusver beperkt. We veranderen dat. Omdat andere dingen op de blog schaduw werpen, is er de afgelopen dagen een grote technologische update geweest. Voor bloggers en lezers maakt dit veel opties eenvoudiger en eigentijdser. Het eerste concrete voorbeeld is de mogelijkheid om gastauteur te worden. Heel eenvoudig, zonder registratie en zonder vrienden te hoeven maken met de blogsoftware.

Word gastauteur, deel gedachten en suggesties!

Als gastauteur kunt u nu gemakkelijk uw verhalen, conversies, gedachten en acties online beschrijven. Afbeeldingen, alstublieft in goede kwaliteit, kunnen worden geüpload tot 6 stuks. Opgemerkt moet worden dat de beeldrechten bij de auteur moeten liggen.

Wat publiceren we? Het is duidelijk dat de politiek buiten moet blijven. Alles wat te maken heeft met Zweedse auto's, het land Zweden, werkplaatsen, de fanscene, reserveonderdelen en gekke ideeën over autopassie is toegestaan. Duurzaamheid kan ook een spannend idee zijn. Reizen en evenementen zijn een probleem, vooral voor toekomstige, betere tijden.

Ondanks vooraf intensief testen zit het project nog in de bètafase. Het dient ook als test voor twee van de volgende projecten, die online gaan wanneer we de bètafase hebben doorlopen. Fouten kunnen niet 100% worden uitgesloten; als er problemen zijn met invoer, uploads of overdracht, hebben we feedback nodig.

Vanaf nu is de mogelijkheid om te schrijven over wat je beweegt als gastauteur een permanente functie op Saabblog. Ik kijk uit naar een levendige deelname. Degenen die hun auto-gedachten met velen delen, houden de autocultuur van Saab en Zweden in leven.

Schrijf uw bijdrage als gastauteur:

Uw e-mailadres
Uw telefoonnummer voor vragen
De titel van uw bericht
Start van uw gastbijdrage
Er is hier veel ruimte. Schrijf hier uw tekst.
Zet uw bestand hier neer of klik hier om te uploaden
Upload alleen afbeeldingen van goede kwaliteit. Met de upload bevestigt u dat u de eigenaar bent van de afbeeldingen.
Zet uw bestand hier neer of klik hier om te uploaden
Maximaal 5 extra foto's voor uw bijdrage
Zet uw bestand hier neer of klik hier om te uploaden
Zet uw bestand hier neer of klik hier om te uploaden
Zet uw bestand hier neer of klik hier om te uploaden
Zet uw bestand hier neer of klik hier om te uploaden
Ruimte voor opmerkingen en berichten aan de redactie. De aantekeningen worden niet gepubliceerd.
=

4-gedachten ook "De lezers hebben iets te vertellen. Word gastauteur!"

 • Ik zou heel graag meer gastauteurs willen zien. Dat kan heel spannend zijn, omdat iedereen iets anders ervaart met zijn SAAB. De drempel voor schrijven is vandaag met succes verlaagd, misschien de eerste vonk voor de een of de ander hier op Saabblog?

  Beantwoorden
 • SAAB = speciale mensen kopen (t) en rijden in speciale auto's.
  Dan zijn er altijd bijzondere verhalen die vanuit verschillende invalshoeken kunnen worden bekeken. Nooit saai, eerder interessant en spannend!
  Graag gedaan! Deel alsjeblieft je eigen ervaringen! 🙂

  Beantwoorden
 • Een geweldig initiatief, ik ben er erg blij mee! Ik ben enthousiast om te zien wat er van komt - en ik doe mijn best om iets bij te dragen.
  Wil je het blogbericht ergens permanenter 'vastzetten', zodat het niet wegglijdt als er nieuwe berichten verschijnen, maar ook nieuwere mensen die naar het blog komen of niet meer naar de uitnodiging hierboven of opzij kijken? Dat is mijn wens en ik zou het passend vinden G

  Beantwoorden
  • We zullen, ja. De komende dagen zal de uitnodiging van de gastauteur in een iets verkorte vorm bovenaan de navigatiebalk worden gevonden.

   Beantwoorden

Schrijf een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.