De tijd van de virologen. De tijd van de Saab-partizanen.

Week 6 van de exitbeperking ligt achter me. Het gaat nog een week door in Beieren. Althans! Het is de tijd van virologen, minder van de auto-industrie. Het vecht op alle fronten en COVID-19 laat niet alleen diepe sporen achter op de balans. Dinsdag worden de eerste besluiten over subsidies en slooppremies verwacht. Je kunt opgewonden zijn! Met dit in gedachten is het niet zo erg om te schrijven over een klein merk dat er eigenlijk niet meer is.

Saab-partizanen

Gewoon, je zou dit moeten zijn "er niet meer zijn'Niet te verwarren met het feit dat we niet meer bestaan. Saab, dit kleine merk uit de ondergrondse autopartij is uiterst belangrijk. Deze week heb ik workshops en de levering van reserveonderdelen geschreven. De conclusie was positief en daar moet ook nog aan worden toegevoegd Bamberg en Frankfurt volledige orderboeken worden gerapporteerd. Dit is goed in deze tijd en laat zien dat het merk door iedereen gewaardeerd wordt. Wat de werkplaatsen helpt, is ook goed voor de bedrijven die met reserveonderdelen omgaan en voor hun toeleveranciers.

Garage Jost is er nu

Met enige trots kan Saabblog een nieuwe samenwerking aankondigen. Garage Jost uit Pieterlen is sinds 1 mei aan boord en adverteert op onze website. Pieterlen ligt in de Jura, net voor de wachtmetropool Biel. De garage van de familie Jost houdt de Saab-vlag al meer dan 40 jaar hoog en leeft het merk meer dan ooit. Er zijn meer dan 30 tweedehandswagens te koop, en keer op keer krijg je zeldzaamheden van Zweden tot Zwitserland en zorg je ervoor dat de aanvulling voor de fans niet opdroogt.

Het geeft een beetje inzicht in de dynamische business twitter-account de garage. Restauraties, klassiekers, prachtige auto's! Garage Jost past heel goed bij ons.

Entertainmentprogramma voor Saab-partizanen

Natuurlijk is het in tijden van pandemie belangrijk om voor wat afwisseling te zorgen. Vrienden en familie zie je nauwelijks; de een of de ander mist zijn collega's. Het praatje bij de bakker of groenteboer om de hoek is korter omdat er nog 6 à 7 gemaskerde medeburgers voor de deur staan ​​te wachten. Ik had nooit kunnen geloven dat dit land uiteindelijk zou kunnen overschakelen van het verbod op maskering naar de maskeringseis. Maar nu is het een feit en gaan we als partizanen van de grote stad de dag door. Het gaat naar de psyche, althans voor meer gevoelige mensen.

De blog zorgt zoveel mogelijk voor Saab Entertainment en afwisseling. Nog eens 10 historische video's zijn onderweg naar digitalisering in de nieuwe week, er zijn ook enkele harde schijven en dvd's vol met oude Saab-films in het archief. Er wordt dus op middellange termijn voorzien. Deze week gaat weer een historische film online. Het oudste automagazine op de Duitse televisie, ook geschiedenis, test de Saab 9-5. Kent een van de lezers de naam van dit programma nog?

Besteed aandacht aan elkaar. Alsjeblieft!

Eindelijk een verzoek met de eerste achtergrond. De pandemie trekt de grond van onder de voeten. Professioneel, privé. Bestaan ​​is nodig, plannen behoren tot het verleden. Niet iedereen kan het aan, en sommigen trekken een laatste streep onder deze spanning. Helaas is dit een feit en niet zo ver van ons vandaan als je zou denken.

Een onderwerp dat niet erg populair is. Economie, consumptie en overheidssubsidies lijken belangrijker, maar dat zijn ze niet. Daarom: let op elkaar, houd contact - wat dan ook. Houd buren, vrienden die ver weg wonen en familieleden in de gaten. Bel, schrijf. Laat niemand achter!

3-gedachten ook "De tijd van de virologen. De tijd van de Saab-partizanen."

 • Heel leuk bericht, bedankt! En wat de nieuwe slooppremie betreft, is het nauwelijks mogelijk om zo comfortabel te denken bij het oplossen van problemen in de auto-industrie. We hebben de toekomstgerichte kaarten in handen met onze Saab Youngtimers en Oldtimers - de auto's zijn het waard om naar hun uiteindelijke fysieke einde te rijden. Tot die tijd zijn er misschien meer milieuvriendelijke technologieën op de markt en is het openbaar vervoersnetwerk veel beter ontwikkeld ...

  15
  2
  Beantwoorden
 • Bedankt voor deze uitgebreide / veelzijdige bijdrage! Geweldig!
  Ook een warm welkom op de blog, familie Jost! Moge uw inzet voor de blog ook op de lange termijn voor U positief blijven!
  Ik hou echt van dit sociale onderdeel van de blog:
  Daarom: let op elkaar, houd contact - wat dan ook.
  Houd buren, vrienden die ver weg wonen en familieleden in de gaten.
  Bel, schrijf. Laat niemand achter!
  Perfect. Zo beheersen we de virussituatie!

  14
  Beantwoorden
 • Bedankt Tom.
  Na het lezen een kinderloze weduwnaar genoemd. De Heer was erg blij.

  Beantwoorden

Schrijf een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.