De tijd van de virologen. De tijd van de Saab-partizanen.

Week 6 van de exit-beperking ligt achter me. Het gaat door in Beieren, nog een week. Minstens! Het is de tijd van de virologen, niet van de auto-industrie. Er wordt op alle fronten gevochten en COVID-19 zal niet alleen diepe sporen achterlaten op de balansen. Dinsdag worden de eerste besluiten over subsidies en slooppremies verwacht. Men kan nieuwsgierig zijn! Met dat in gedachten is het niet zo erg om te schrijven over een klein merk dat er eigenlijk niet meer is.

Saab-partizanen

Gewoon, je moet dit "er niet meer zijn'Niet te verwarren met het feit dat we niet meer bestaan. Saab, dit kleine merk uit de ondergrondse autopartij is uiterst belangrijk. Deze week heb ik workshops en de levering van reserveonderdelen geschreven. Het cv was positief, en dat moet nog worden toegevoegd Bamberg en Frankfurt volledige orderboeken worden gerapporteerd. Dit is goed in deze tijd en laat zien dat het merk door iedereen gewaardeerd wordt. Wat de werkplaatsen helpt, is ook goed voor de bedrijven die met reserveonderdelen omgaan en voor hun toeleveranciers.

Garage Jost is er nu

Met enige trots kan Saabblog een nieuwe samenwerking aankondigen. Garage Jost uit Pieterlen is sinds 1 mei aan boord en adverteert op onze website. Pieterlen ligt in de Jura, net voor de wachtmetropool Biel. De garage van de familie Jost houdt al meer dan 40 jaar de Saab-vlag vast en het merk leeft meer dan ooit. Er zijn ruim 30 gebruikte voertuigen te koop en er worden steeds meer zeldzame exemplaren van Zweden naar Zwitserland gebracht om ervoor te zorgen dat de voorraden voor de fans niet opdrogen.

Het geeft een beetje inzicht in de dynamische business twitter-account De garage. Restauraties, klassiekers, prachtige auto's! Garage Jost bevalt ons heel goed.

Entertainmentprogramma voor Saab-partizanen

In tijden van pandemie is het natuurlijk belangrijk om voor wat afwisseling te zorgen. Vrienden en familie zie je bijna nooit; de een of de ander mist zijn collega's. Het gesprek bij de bakker of groenteboer om de hoek is korter omdat er weer 6 of 7 gemaskerde burgers voor de deur staan ​​te wachten om binnengelaten te worden. Ik had nooit gedacht dat dit land ooit zou kunnen overschakelen van het verbod op maskering naar de wet op maskering. Maar nu is het een feit en gaan we door de dag als grote stadspartizanen. Dat gaat naar de psyche, althans bij gevoeliger mensen.

De blog zorgt zoveel mogelijk voor Saab Entertainment en afwisseling. Nog eens 10 historische video's zijn onderweg naar digitalisering in de nieuwe week, er zijn ook enkele harde schijven en dvd's vol met oude Saab-films in het archief. Er wordt dus op middellange termijn voorzien. Deze week gaat weer een historische film online. Het oudste automagazine op de Duitse televisie, ook geschiedenis, test de Saab 9-5. Kent een van de lezers de naam van dit programma nog?

Besteed aandacht aan elkaar. Alsjeblieft!

Eindelijk een verzoek met een eerste achtergrond. De pandemie vernietigt veel mensen. Professioneel, privé. Het bestaan ​​komt in de problemen, plannen behoren tot het verleden. Niet iedereen kan het aan, en sommige mensen trekken een laatste streep onder deze last. Helaas is dit een feit en niet zo ver van ons verwijderd als je zou denken.

Een onderwerp waar mensen niet graag over praten. Economie, consumptie en overheidssubsidies lijken belangrijker, maar zijn dat niet. Daarom: let op elkaar, blijf in contact - wat u ook doet. Houd buren, vrienden die ver weg wonen en familieleden in de gaten. Bel, schrijf. Laat niemand achter!

3 gedachten over 'De tijd van de virologen. De tijd van de Saab-partizanen."

 • Bedankt Tom.
  Na het lezen een kinderloze weduwnaar genoemd. De Heer was erg blij.

 • Bedankt voor deze uitgebreide / veelzijdige bijdrage! Geweldig!
  Ook een warm welkom op de blog, familie Jost! Moge uw inzet voor de blog ook op de lange termijn voor U positief blijven!
  Ik hou echt van dit sociale onderdeel van de blog:
  Daarom: let op elkaar, houd contact - wat dan ook.
  Houd buren, vrienden die ver weg wonen en familieleden in de gaten.
  Bel, schrijf. Laat niemand achter!
  Perfect. Zo beheersen we de virussituatie!

  14
 • Heel mooie bijdrage, bedankt! En wat de nieuwe sloopbonus betreft: men denkt niet dat er zoveel comfortabel denken mogelijk is als het gaat om het oplossen van problemen in de auto-industrie. Met onze Saab youngtimers en oldtimers hebben we de toekomstgerichte kaarten in handen - waardig voor de auto's zorgen totdat ze eindelijk hun fysieke einde bereiken. Tegen die tijd zullen er wellicht meer milieuvriendelijke technologieën op de markt zijn en zal het openbaarvervoernetwerk veel beter ontwikkeld zijn ...

  15
  2

Reacties zijn gesloten.