Verdere annulering. Klassieke dagen Sleeswijk-Holstein 2020.

Er is zojuist weer een afwijzing het huis binnen gefladderd. De "Classic Days Schleswig-Holstein", die gepland waren voor 16 en 17 mei 2020 in de tentoonstellingshallen van Neumünster, moesten vanwege de coronapandemie worden geannuleerd. De beursorganisator had tot het einde gehoopt dat de oldies-beurs toch kon plaatsvinden met een bijbehorend hygiëneconcept. Helaas tevergeefs.

De Saab Stammtisch Sleeswijk-Holstein / Hamburg zou zich daar hebben gepresenteerd samen met het zustermerk uit Göteborg. Dit jaar was er een grote Zweedse stand gepland die zeer prominent aanwezig was in de inkomhal.

Maar het goede nieuws blijft: de beursleiding heeft aangekondigd dat de boeking kan worden overgedragen naar het komende jaar. Dus vrienden van Zweedse auto's moeten eens kijken Beursafspraak aantekening in het komende jaar. De klassieke dagen van Sleeswijk-Holstein vinden plaats op 2021 en 29 mei 30.

2 gedachten over 'Verdere annulering. Klassieke dagen Sleeswijk-Holstein 2020."

 • blanco

  Ik moet antwoorden omdat de "duim" niet voor mij werkt. Herbert, ik ben het ermee eens; Dit Corona-verhaal irriteert ons ook enorm.

 • blanco

  Corona is vervelend ...

  zo langzaam maar zeker. Huishouden in plaats van zwembad, thuisonderwijs in plaats van familiefeest, kampfreak in plaats van reis.

  Reisgids in plaats van archipel. Gisteren ben ik in één keer in slaap gevallen. Ernstige fout.

  Laten we het volhouden. Bescherm ons en anderen des te consistenter. Dit is de best mogelijke wraak op Corona.

Reacties zijn gesloten.