Vergadering geannuleerd! De 6e Saab-zaterdag in Osnabrück.

De volgende annulering van een Saab-evenement. Het is niet echt verrassend, het komt door de huidige situatie en reden. De 6e Saab-zaterdag Osnabrück zal dit jaar niet plaatsvinden. De annulering is definitief, een alternatieve datum wordt niet overwogen. We hopen elkaar in 2021 weer te zien, hopelijk in een vriendelijkere tijd.

Van bovenaf - Saab zaterdag in Osnabrück
Van bovenaf - Saab zaterdag in Osnabrück

De vergadering is een vaste waarde in het Saab-schema. Het is al lang van nationaal belang in de scene. Saab-fans uit Duitsland, België, Denemarken en Nederland waren er vorig jaar. Een informele bijeenkomst, deelnemers van alle leeftijden en voertuigen van alle series waren welkom. Een evenement met een omvang van ongeveer 150 voertuigen.

En juist deze omvang maakt het onmogelijk om na te denken over alternatieven of alleen in het begin te verzetten. De annulering van de organisatoren is uiteindelijk correct, hoe jammer het ook is. De gezondheid van het individu staat altijd voorop. Osnabrück is dan weer een item op de kalender in 2021 om naar uit te kijken.