Saabblog kentekenplaathouder - nieuwe versie!

Alle goede dingen komen in drieën. Na "Made in Trollhättan by Trolls" en de herziene "Born from Jets", zijn er nu de Saabblog-kentekenplaathouders - in een nieuw ontwerp, aangepast aan onze belettering op de blog. Is er in deze gekke wereld nog ruimte voor een waardeloze hobby? We denken van wel, en hier is ons laatste bericht.

De nieuwe Saabblog-kentekenplaathouders zijn er
De nieuwe Saabblog-kentekenplaathouders zijn er

De laatste voertuigen rolden 10 jaar geleden van de assemblagelijnen in Trollhättan. Zoals we allemaal weten, gingen de lichten voor altijd uit. Maar het Saab-verhaal was nog niet voorbij. Het lijkt erop dat de trollen nog in leven zijn en hun Zweedse verhaal willen blijven vertellen.

De nieuwe kentekenplaathouders zijn ook een teken van de verdere ontwikkeling van de blog.

Jarenlang was de blog alleen toegankelijk via de .net extensie. In het nieuwe ontwerp hebben we dit einde achterwege gelaten. Omdat we ondertussen met verschillende nationale eindes te vinden zijn, vertalen subdomeinen de blog in 9 talen. Het aantal lezers is de laatste vijf kwartalen op rij gestegen - een ontwikkeling die vrij ongebruikelijk is. Omdat ze eigenlijk zouden moeten zinken, bijna 5 jaar later. Maar wat was ooit normaal bij Saab? We zullen de komende week onze kwartaalcijfers publiceren, ze laten een zeer interessante curve zien.

Uiteraard leveren wij ook alle Saabblog kentekenplaathouders met blogstickers. Ze passen niet alleen goed op elke Saab, ze zijn ook een statement op notebooks, tablets en smartphones. Wat we ook leuk vinden, is toegestaan ​​en we zijn blij als de lezers net zoveel plezier hebben als wij. De nieuwe Saabblog-kentekenplaathouders zijn nu beschikbaar en kunnen hier worden besteld.

7 gedachten over 'Saabblog kentekenplaathouder - nieuwe versie!"

 • Ik hou van de jongste eigenaar, alleen omdat hij tot nu toe de eenvoudigste is.

  Hij ziet er goed uit. Ik begin eigenlijk na te denken.

  Aan de voorkant had ik een gewoon bord zonder opschrift onder het geschroefde kenteken. Beide lagen perfect op de bumper. Geen gerammel, geen windgeruis en geen diefstal van de kentekenplaten zonder gereedschap.

  Persoonlijk is het nog steeds mijn favoriete oplossing voor het front. Helaas heeft de eerste van mijn vorige trust mijn kentekenplaathouder ingeruild voor die van hem, zonder mij vooraf om toestemming te hebben gevraagd.

  Bij het oppakken van de Saab vertelde hij me brutaal en zelfgenoegzaam dat hij twee nieuwe beugels had gekregen. Een (onbaatzuchtig) cadeau van het huis.

  Sindsdien heb ik ongevraagd en tegen mijn zin twee eigenaren gewandeld die meer wit dan zwart zijn. Naam, internetadres en telefoonnummer van de ex-Saab-dealer, alles erop. Ziet er vreselijk uit ...

 • Het is onze beurt!

 • Moin!
  Aangezien we naar een maskervereiste rennen, is er dan niets armoedigs?

  Groeten uit Bad Salzdetfurth
  Uli

 • Een ander leuk ding is de nieuwe kentekenplaathouder. Je bewijst keer op keer dat SAAB nog steeds leeft, althans bij ons fans. Ik hou eigenlijk van alle varianten, dus het is een kwestie van smaak. Het nieuwe voorstel is ook goed. Ik kan niet vergeten dat op de Saab-bijeenkomst in 2013 in Trollhättan een Zweeds stel stond te glimlachen voor mijn 9.3 en geamuseerd was door de kentekenplaathouder met het label "Made in Trollhättan by Trolls". Dat wisten ze niet en we raakten er snel over in gesprek.
  Bedankt voor de geweldige ideeën.

 • Oh ja, zoals "SAAB beweeg je geest"

 • Waarom niet? De drukkers hebben een economisch stimuleringspakket nodig en zijn in deze tijden dankbaar voor elke klus. Bedankt voor de suggestie!

  10
 • Groot ding! "Born from Jets" was mijn favoriet, maar wie weet hoe het vandaag zal worden ontvangen en laat een paar gekken zichzelf niet voor de gek houden door krassen op de auto achter te laten?! Zijn er overwegingen om de slogan "Saab move your Mind" uit die tijd toe te passen?

Reacties zijn gesloten.