Annulering voor de 5e Hamburg Saab-vergadering

Beste Saab-vrienden! Dat Hamburg Saab-bijeenkomst Helaas zal vanwege de corona-situatie het klassieke benzinestation, dat we gepland hadden voor 2 mei, op die datum worden geannuleerd. Eigenlijk een "luxeprobleem" als je denkt aan al het gezondheids- en economische leed dat de pandemie in de wereld veroorzaakt.

De 5e Hamburg Saab-bijeenkomst vindt niet plaats
De 5e Hamburg Saab-bijeenkomst vindt niet plaats

Toch is het jammer dat we niet zoals gepland samen kunnen genieten van onze mooie Zweedse klassiekers. We hoopten tot het einde dat de bijeenkomst kon plaatsvinden. Maar de annulering was uiteindelijk onvermijdelijk.

Natuurlijk proberen we samen met de Oldie-Tanke een alternatieve date te vinden. We zullen dit natuurlijk tijdig communiceren via de blog.

In die zin: blijf gezond en alert zodat we allemaal zo snel mogelijk van onze vrijheid kunnen genieten.

Met vriendelijke groeten en vol optimisme blijft het hele organiserende team van de Saab Stammtisch Sleeswijk-Holstein / Hamburg

4 gedachten over 'Annulering voor de 5e Hamburg Saab-vergadering"

 • Bielefeld ...? Nooit van gehoord.
  Maar ik ken de stamtafel in Sleeswijk-Holstein / Hamburg. Er is echt 😉

  Hallo Ebasli!
  Bedankt voor je bericht!
  Ja, het is echt jammer dat de vergadering van het tankstation dit jaar niet zoals gepland kan plaatsvinden. Hoe de situatie zich zal ontwikkelen, kan nog niemand zeggen. Het is daarom moeilijk om een ​​alternatieve datum te vinden. Maar we werken eraan.
  Wat betreft onze stamtafel: Natuurlijk verwelkomen we graag nieuwe mensen! We voegen uw e-mailadres graag toe aan onze mailinglijst. Vanwege de situatie wordt de planning momenteel echter ook hier opgeschort. We moesten de laatste ronde tafel annuleren vanwege Corona. Zodra er een nieuwe afspraak beschikbaar is, zullen we die hier aankondigen in het afspraakgedeelte. 🙂

 • Hallo Olli, ik zou er dit jaar ook voor het eerst zijn geweest - en als inwoner van Hamburg was ik al blij of hoopte ik mensen te ontmoeten van de "samenzweerderige" 😉 Stammtisch Hamburg-Schleswig-Holstein, die daar echt lijkt te bestaan . Indien open voor nieuwe geïnteresseerden, namelijk (in meer normale tijden, wanneer wij Hamburgers weer de binnen-Duitse grens naar Sleeswijk-Holstein mogen oversteken) zou ik toch graag willen deelnemen - maar helaas staat de Hamburger / SH-bijeenkomst in Mark's maandelijkse roosteroverzichten NOOIT hier op de blog verschenen. En verder is er niets actueel en algemeen toegankelijk op internet. Maar in tegenstelling tot Bielefeld natuurlijk, lijkt het echt te bestaan ​​... 😉 Hoe kun je eventueel gecontacteerd worden?

 • Zou er dit jaar voor het eerst graag bij zijn geweest, maar natuurlijk de juiste beslissing.

 • Jammer. Dat jaar paste de bijeenkomst voor het eerst in de kalender en werd stevig opgenomen. - Ik ken de brandstoftank inmiddels vrij goed, maar de SAAB-dichtheid is altijd te laag geweest ...

  2
  1

Reacties zijn gesloten.