Piloten wilden 2020 - geannuleerd!

Het had de grote bijeenkomst kunnen zijn ter gelegenheid van het 10e productiejaar van de laatste grote Saab. De voorbereidingen gingen door, restaurants werden geboekt. Aan het roadbook en de ontwerpen voor rallyplaten en stickers is gewerkt. Maar het is nu duidelijk dat er dit jaar geen internationale Saab-bijeenkomst in Kiel zal zijn. Piloten wilden 2020 is geannuleerd!

Pilots wanted 2020 is afgelast
Pilots wanted 2020 is afgelast

De beslissing is afgelopen vrijdag genomen en alle betrokkenen waren het daarmee eens. In de huidige situatie is het onverantwoord om de voorbereidingen door te laten gaan. De algemene situatie en wettelijke voorschriften zijn duidelijk. Andere, veel belangrijkere evenementen in Kiel zijn geannuleerd voor juni, hierbij sluiten we ons aan.

Later in het jaar komt er geen alternatieve datum, ook op middellange termijn zijn de onzekerheden te groot. Misschien halen we de vergadering in 2021 in, misschien wordt ze volledig geannuleerd en komt ze pas in 2022 terug. De teams van de Saab centrum Kiel en de blog betreurt de verhuizing, we keken uit naar de ontmoeting en de internationale fans.

4-gedachten ook "Piloten wilden 2020 - geannuleerd!"

 • Hey Tom, beste SAAB-team Lafrenz,

  Ik weet dat deze stap niet gemakkelijk voor je is - en de gezochte piloten waren altijd een absoluut hoogtepunt !!!
  Desalniettemin: Gezien de algemene situatie heeft u de juiste beslissing genomen, respecteert u en dankt u voor uw verantwoorde actie. De kans zal zeker komen

  We houden contact ... 🙂

  Saabige groeten uit het zuiden - blijf gezond!
  Max

  Beantwoorden
 • Jammer !! Maar absoluut gelijk !!!!
  Ik had er dit jaar graag voor het eerst bij willen zijn…. wanneer mijn 9-5 weer rijdt met een nieuwe motor

  Beantwoorden
 • Jammer voor deelnemers en organisatoren en dit geweldige evenement.
  Maar momenteel de juiste beslissing.

  Beantwoorden

Schrijf een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.