Piloten wilden 2020 - geannuleerd!

Het had de grote bijeenkomst kunnen zijn ter gelegenheid van het 10e productiejaar van de laatste grote Saab. De voorbereidingen gingen door, restaurants werden geboekt. Aan het roadbook en de ontwerpen voor rallyplaten en stickers is gewerkt. Maar het is nu duidelijk dat er dit jaar geen internationale Saab-bijeenkomst in Kiel zal zijn. Piloten wilden 2020 is geannuleerd!

Pilots wanted 2020 is afgelast
Pilots wanted 2020 is afgelast

De beslissing is afgelopen vrijdag genomen en alle betrokkenen waren het daarmee eens. In de huidige situatie zou het onverantwoord zijn om de voorbereidingen gaande te houden. De algemene situatie en wettelijke voorschriften zijn duidelijk. Andere, veel belangrijkere evenementen in Kiel worden ook afgelast voor juni, we sluiten ons hierbij aan.

Later in het jaar komt er geen alternatieve datum, ook op middellange termijn zijn de onzekerheden te groot. Misschien halen we de vergadering in 2021 in, misschien wordt ze volledig geannuleerd en komt ze pas in 2022 terug. De teams van de Saab centrum Kiel en de blog betreurt de verhuizing, we keken uit naar de ontmoeting en de internationale fans.

4 gedachten over 'Piloten wilden 2020 - geannuleerd!"

 • Jammer voor deelnemers en organisatoren en dit geweldige evenement.
  Maar momenteel de juiste beslissing.

 • blanco

  Een juiste en verantwoorde beslissing!

 • blanco

  Jammer !! Maar absoluut gelijk !!!!
  Ik was er dit jaar graag voor het eerst geweest…. waar mijn 9-5 weer rijdt met een nieuwe motor

 • blanco

  Hey Tom, beste SAAB-team Lafrenz,

  Ik weet dat deze stap niet gemakkelijk voor je is - en de gezochte piloten waren altijd een absoluut hoogtepunt!
  Desalniettemin: Gezien de algemene situatie heeft u de juiste beslissing genomen, respecteert u en dankt u voor uw verantwoorde actie. De kans zal zeker komen

  We houden contact ... 🙂

  Saabige-groeten uit het zuiden - iedereen blijft gezond!
  Max

Reacties zijn gesloten.