1. Duitse Saab Club annuleert alle ronde tafels

In een officiële aankondiging heeft de 1e Duitse Saab Club alle tafels van de stamgasten die in de club zijn georganiseerd, geannuleerd. De annulering is van toepassing tot nader order en is gebaseerd op de bestaande en toekomstige officiële vereisten. De club neemt daarmee haar maatschappelijke verantwoordelijkheid en levert haar bijdrage in de strijd tegen het virus.

De 1e Duitse Saab Club annuleert alle ronde tafels en evenementen
De 1e Duitse Saab Club annuleert alle ronde tafels en evenementen

De annulering is ook van toepassing op alle andere evenementen in onze agenda's. We vragen het onze lezers ook nog eens. om sociale contacten tot een minimum te beperken. De verdere verspreiding kan alleen worden beteugeld als de aanbevelingen van de virologen worden opgevolgd. Laat ons alstublieft het advies van het Robert Koch Instituut volgen!

De Saab-workshops blijven open. Bijstand in noodsituaties en levering van reserveonderdelen is gegarandeerd. Niemand hoeft zich zorgen te maken over hun mobiliteit. Desalniettemin raden we aan om de werkplaats te bellen om een ​​afspraak te maken om korte wachttijden te garanderen ten behoeve van alle betrokkenen.

Afgezien hiervan is de simpele regel van toepassing: blijf thuis!

Schrijf een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.