Saab Ice & Snow - de winterfoto! Galerij (8)

De inzendingsdeadline voor de fotocampagne van dit jaar is voorbij. Vandaag publiceren we de laatste foto's van een winter die dat niet was. In de natuur is het al groen, de lente komt eraan. Je kunt alleen wachten op wat er in de winter van 2021 zal zijn. Ondanks het gebrek aan sneeuw, kwamen veel Saab-winterfoto's van over de hele wereld naar ons team. We zijn nog nooit zo internationaal geweest en ook de kwaliteit van de inzendingen is verheugend.

De rotsachtige bergen. Stefan is onderweg met de 900.
De rotsachtige bergen. Stefan is onderweg met de 900.

Wat volgt er? De campagne draait ook op Instagram en Twitter, de data van is cruciaal Instagram. De 10 populairste afbeeldingen gaan deze maand naar de blog, waar de uiteindelijke winnaars worden gekozen door de lezers.

Wat kun je winnen?

De prijzen van onze actie worden dit jaar vastgesteld Skandix. Er zijn mooie pakketten in Zweedse stijl te winnen. Er zitten kleine aardigheden in die je leuk vindt als fan van Saab en Zweden. Sleutelhangers, etuis, stickers en een kleine, gezellige eland. We zullen het pakket vervolgens verrijken met extra Saab- en blogstickers. We geven vijf van de leuke, kleine pakketjes door aan de best geplaatste.

Schrijf een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.