Saab Ice & Snow - de winterfoto! Galerij (7)

Kort voor de deadline voor het indienen betekende het weer weer goede dingen voor ons. Een laag trok door Duitsland en bracht niet alleen sneeuw naar de lage berggebieden. De witte pracht duurde meestal maar een paar uur, toen was het intermezzo weer voorbij. Voor sommige lezers was dit voldoende om spontaan een winterfoto te maken met Saab. Om deze reden is de fotogalerij van vandaag een puur Duitse aangelegenheid. Voor het eerst in de loop van onze campagne, zullen we met de volgende publicatie opnieuw internationaal reizen.

De klassieker van Sauerland en Christoph kreeg ook sneeuw!
De klassieker van Sauerland en Christoph kreeg ook sneeuw!

De foto's zijn daarom een ​​uitstapje over de Republiek. Beginnend in Hamburg met de Turbo X vanuit Götz, gaat de route verder naar het zuiden. De 9-5 NG van Armin maakt een pitstop in Brandenburg, deze is onderweg van de Saab-werkplaats in Kiel terug naar Berlijn. Een andere TX staat volledig met sneeuw bedekt nabij Wolfsburg, Berend groet vanuit Hannover en zijn 9-5 Aero. In het Sauerland laat Christoph zijn 57-jarige Saab 93 wat winterlucht snuiven. De Taunus zinkt letterlijk in de sneeuw terwijl de situatie in Mainz beheersbaar blijft. Onze Saab-fotogalerij eindigt in München bij Dejan, maar maakt eerst een korte reis naar Midden-Franken.

Een zeer mooie momentopname van het zeer korte begin van de winter in Duitsland. Was dat alles?

Onze lezers hebben nog niet alles gezien op het gebied van winterfoto's! We hebben meer geweldige Ice & Snow-foto's in onze mailbox, die we de komende dagen op de blog zullen posten Instagram en Twitter zal publiceren. Stuur geen foto's meer in, de sluitingsdatum was 29 februari! Nadat alle foto's zijn gepubliceerd, evalueren we de populariteit van de foto's op Instagram. De uiteindelijke keuze voor de perfecte winterfoto vindt dan hier op de blog plaats. Er zijn ook geweldige prijzen Gewinnen!

Schrijf een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.