Saab Ice & Snow - de winterfoto! Laatste kans!

Het aftellen is begonnen! De toegang tot onze internationale Saab-fotowedstrijd eindigt op 29 februari om middernacht. Ondanks de bijna volledig geannuleerde winter is de campagne tot nu toe een succes geweest. De foto's kwamen internationaal. en omdat het in sommige delen van Europa de afgelopen dagen veel heeft gesneeuwd, hopen we op meer foto's van de finale. Want naast het plezier van de promotie zijn er prijzen te winnen.

Saab Ice & Snow, de winterfoto. Laatste oproep!
Saab Ice & Snow, de winterfoto. Laatste oproep!

Nogmaals, als laatste oproep, de bijgewerkte algemene voorwaarden voor onze promotie:

Per afzender één foto toegestaan, Dus alsjeblieft, geen vloed van beelden, maar een goede foto, zorgvuldig geselecteerd. De afzender verzekert ons dat hij de rechten op de foto bezit en het vrije en onbeperkte gebruik op de blog en op sociale media goedkeurt.

Stuur uw Saab-winterfoto's naar: iceandsnow@saabblog.de

Wat kun je winnen?

Er was deze grote, mysterieuze Skandix Carton! Het bedrijf heeft me dit XXL-pakket vriendelijk ingepakt tijdens mijn laatste bezoek aan de Saab. Zonder grote woorden, alleen ter ondersteuning van de acties die we nu ondernemen. In de grote doos zijn er andere kleine pakketten in de Zweedse stijl. Er zijn die kleine dingen die je leuk vindt. Sleutelhangers, etuis, stickers en een kleine, gezellige eland. We zullen het pakket vervolgens verrijken met extra Saab- en blogstickers.

Dit is leuk en roept hopelijk verlangens op. Omdat we vijf van de leuke, kleine Zweedse Saab-pakketten aan de lezers doorgeven.

Hoe te kiezen!

We beslissen niet wie een van de winnaars is! De lezers hebben een keuze en we hebben een eenvoudige procedure bedacht. op Instagram, Twitter en de blog loopt tot maart. De inzending is alleen mogelijk tot 29 februari. Alleen Instagram is bepalend voor de voorselectie. De 10 meest populaire afbeeldingen gaan van daar naar de blog in maart, waar de uiteindelijke winnaars worden gekozen door de lezers.

Zodat alle Saab Ice & Snow-afbeeldingen dezelfde kansen hebben, worden ze op een bepaald tijdstip op Instagram gepubliceerd met altijd identieke hashtags. Dit garandeert maximale gelijkheid van kansen voor elke afzender.

Wat moet er nog gebeuren?

De deadline voor de Saab Ice & Snow-promotie loopt af op 29 februari! Saab-enthousiaste lezers hoeven maar één ding te doen: foto's bekijken, misschien staat er al een geweldige foto op de smartphone. Zoek anders sneeuw en ijs, rijd met de Saab, maak perfecte foto's en heb veel plezier!

2 gedachten over 'Saab Ice & Snow - de winterfoto! Laatste kans!"

  • Heel snel ...

    Ik zou nog een laatste foto met sneeuwklokjes kunnen sturen voordat ze weer vervagen bij 12 ° in de schaduw en bijna 20 in de zon ...

    Gele bloemen en bomen hebben lang gedomineerd in mijn tuin, wilgen zitten vol met kittens. Ze zijn tenslotte ook zo wit als sneeuw.

    Dat was mijn winter 19/20 in Duitsland, dat ook rijk was aan mediterrane kruiden.

    Dat is ook attent. Maar ja, hoe langer de vegetatiefase, hoe meer CO2 bomen en planten absorberen. En ik heb al minstens 5 waardige prijswinnaars gezien. De concurrentie zit al lang in de doos.

Reacties zijn gesloten.