Saab op de Retro Classics Stuttgart 2020

De Retro Classics zullen over enkele dagen hun deuren openen. De Stuttgart Classic Show is dit jaar de eerste grote show over de autocultuur en de toonaangevende handelsbeurs in het zuidwesten. Vorig jaar trok het 90.000 bezoekers, die voornamelijk vanuit Duitsland, Frankrijk en Zwitserland naar Stuttgart kwamen. Saab toont opnieuw de vlag, het kleine merk uit Trollhättan is ook vertegenwoordigd op de Retro Classics.

Retro klassiekers. Verkoop van voertuigen in hal 6
Retro klassiekers. Verkoop van voertuigen in hal 6. Afbeelding: Retro Messen GmbH

De presentatie op klassieke beurzen wordt steeds belangrijker voor het merk. Meer en meer series komen aan in de klassieke auto of in het klassieke segment, de aanwezigheid op de grote shows is een manier om Saab op de hoogte te houden van de mensen. Clubs en stamgastentafels regelen dit met veel inzet en zijn daarom zeer succesvol. De presentaties die twee keer per jaar in Essen plaatsvinden, zijn al lang vaste data. Stuttgart doet daar zeker niet onder.

Na de succesvolle start in 2019 wordt de beursuitstraling dit jaar ook georganiseerd door de leden van de Saab Stammtisch Stuttgart-Alb. De reguliere tafel behorende bij de 1e Duitse Saab Club is ook erg actief. Gezamenlijke excursies vinden ook plaats met vrienden van het andere Zweedse merk, en culturele evenementen ronden het aanbod af.

De Retro Classics opent zijn deuren op 27.02.2020 februari XNUMX. Tickets zijn ook online beschikbaar. U krijgt ook 25% korting op de toegang tot de zeer aanbevolen klassieke musea van Mercedes en Porsche. Saab-bezoekers vinden dit jaar in hal 7, stand 7C23. De laatste openingsdag van de Stuttgart Klassieke show is de 01.03.2020.

2-gedachten ook "Saab op de Retro Classics Stuttgart 2020"

Schrijf een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.