Saab Ice & Snow - de winterfoto! Fotogalerij (5)

Een winter dus bijna zonder sneeuw en veel te warm. We hadden eigenlijk sneeuw en vorst verwacht in februari. Anders zouden we deze actie zijn begonnen? Waarschijnlijk niet. Terwijl de winter ons dit jaar teleurstelde, voorzagen de fans de blog van geweldige foto's. Ze komen uit bijna overal in de Saab-wereld, vandaag voor het eerst ook uit de VS.

Onze eerste winterfoto uit Massachusetts. Bedankt Colin!
Onze eerste winterfoto uit Massachusetts. Bedankt Colin!

Colin stuurde ons een foto van zijn 9-3 Cabriolet uit Massachusetts, Henning uit Hälsingland in Zweden, Seppo uit Finland, Ine uit Noorwegen en Daniel uit Roemenië. Meer foto's komen uit Duitsland, Oostenrijk en Tsjechië. We blijven erg internationaal met de 5e fotogalerij. De actie zal nog een tijdje doorgaan. De winter zal ons de komende weken waarschijnlijk ook teleurstellen, zeker niet de lezers. We rekenen op meer Saab-winterfoto's.

Deze en andere foto's zijn ook te vinden op Instagram en Twitter, En dat Actie blijf rennen! We zijn nog steeds op zoek naar DAS Saab winterfoto tot 29 februari!

Een gedachte over "Saab Ice & Snow - de winterfoto! Fotogalerij (5)"

  • blanco

    Elf koning

    Weer veel coole foto's. Ine's 9-3 ziet eruit als een officiële foto uit betere dagen. Marco's jongere aero ziet er zelfs uit als een huidige Erlkönig, wiens staart tegen nieuwsgierigheid moet worden beschermd.

    Het zou leuk zijn als het echt was.

    Maar het is ook leuk dat er zelfs zonder een nieuwe auto een internationale gemeenschap is die coole foto's verzendt. Ook goed.

Reacties zijn gesloten.