Piloten wilden 2020. Registratie geopend!

Het is zover! Voor de vierde keer nodigen de familie Lafrentz en de Saab Blog u uit om elkaar te ontmoeten in Kiel. Piloten van Saab 4-9 NG en 5-9x zijn welkom. In 4 zullen er enkele wijzigingen zijn ten opzichte van voorgaande jaren. Om een ​​familiale sfeer te behouden, is de vergadering beperkt tot 2020 voertuigen. Als de deelnemers geïnteresseerd zijn, kan er bovendien een pre-evenement op donderdagavond zijn.

Piloten wilden 2020. De Saab-bijeenkomst vindt voor de 4e keer plaats in Kiel.
Piloten wilden 2020. De Saab-bijeenkomst vindt voor de 4e keer plaats in Kiel.

In de afgelopen jaren hebben deelnemers met een lange reis van de gelegenheid gebruik gemaakt om Kiel vóór het evenement te bezoeken. Misschien is het hetzelfde in 2020 en willen sommige deelnemers donderdag gebruiken voor een kleine groepsavondbijeenkomst met andere Saab-fans? Als u geïnteresseerd bent, kunnen we een avond organiseren gewijd aan Saab en de specialiteiten van de kuststreek. Een reservering is mogelijk tijdens de registratie.

Evenals in voorgaande jaren wilde Piloten 2020 verlengen over 2 dagen en ons door Kiel en de maritieme omgeving leiden. Deelname voor vrienden van de laatste grote Saab is gratis als altijd, en een spannend programma met een aantal speciale functies wacht op de gasten. We zeggen de familie alvast bedankt Lafrentzdat maakt de vergadering mogelijk. Registratie is vanaf vandaag geopend!

De Saab-basis in Kiel dient als onze luchthaven en startpunt. Omdat de locaties helaas beperkt zijn, is het aantal mogelijke deelnemers beperkt tot 35 voertuigen. Evenals in voorgaande jaren is overboeking mogelijk; deelname wordt alleen bevestigd door een e-mail van de organisator. Bevestigingen worden vanaf 02 maart 2020 door de dealer verzonden.

Programma (vorläufig) Piloten wilden 2020 - Saab 9-5 NG & 9-4x bijeenkomst in Kiel

05.06.2020

boarding Time

12:00 uur: de incheckbalie in autodealer Lafrentz is geopend.

  • Koffie, snacks en een welkomstpakket wachten op de Saab-piloten.

Saab-diner

18: 00 PM: Vertrek samen voor het avondeten.

  • Geniet van de avond in een maritieme omgeving met gelijkgestemde mensen.

06.06.2020

Piloten Ontbijt

10:00 uur: een klein, Zweeds ontbijt in de autodealer.

  • Voor deelnemers die op zaterdag arriveren, hebben we de incheckbalie geopend.

Vliegpiloot

11:00 uur: We beginnen een tour in de omgeving van Kiel.

  • Saab en de zee. Een Saab-rit door het Kiel-gebied. We rijden langs de kust volgens het routeboek.

Piloten Koffiepauze

Onze Saab-vlucht neemt ons mee naar koffie en cake.

  • Saab Talk en regionale lekkernijen wachten op ons. Vanaf ca. 17:00 uur: retourvlucht naar de basis, afscheid van de deelnemers.

Registratie voor piloten gezocht 2020:

3-gedachten ook "Piloten wilden 2020. Registratie geopend!"

Schrijf een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.