Piloten wilden 2020. Registratie geopend!

De tijd is gekomen! Voor de vierde keer nodigen de familie Lafrentz en de Saab Blog je uit voor een ontmoeting in Kiel. Saab 4-9 NG- en 5-9x-piloten zijn welkom. In 4 zullen er enkele veranderingen zijn ten opzichte van voorgaande jaren. Om een ​​vertrouwde sfeer te behouden, wordt de bijeenkomst beperkt tot 2020 voertuigen. Bovendien, als de deelnemers geïnteresseerd zijn, kan er op donderdagavond een eerder evenement zijn.

Piloten wilden 2020. De Saab-bijeenkomst vindt voor de 4e keer plaats in Kiel.
Piloten wilden 2020. De Saab-bijeenkomst vindt voor de 4e keer plaats in Kiel.

Deelnemers met een langere reis hebben de afgelopen jaren van de gelegenheid gebruik gemaakt om Kiel voor het evenement te bezoeken. Misschien zal het ook in 2020 hetzelfde zijn en willen sommige deelnemers donderdag gebruiken voor een avondbijeenkomst in een kleine groep met andere Saab-fans? Als je geïnteresseerd bent, organiseren we een avond gewijd aan Saab en de specialiteiten van de kuststreek. Reserveren is mogelijk tijdens inschrijving.

Evenals in voorgaande jaren wilde Piloten 2020 verlengen over 2 dagen en ons door Kiel en de maritieme omgeving leiden. Deelname voor vrienden van de laatste grote Saab is gratis als altijd, en een spannend programma met een aantal speciale functies wacht op de gasten. We zeggen de familie alvast bedankt Lafrentzdat maakt de vergadering mogelijk. Registratie is vanaf vandaag geopend!

De Saab-basis in Kiel dient als onze thuisluchthaven en startpunt. Omdat de locaties helaas beperkt zijn, is het aantal mogelijke deelnemers ook beperkt tot 35 voertuigen. Net als in voorgaande jaren is overboeking mogelijk; Deelname wordt alleen bevestigd door een e-mail van de organisator. De dealer stuurt vanaf 02 maart 2020 bevestigingen.

Programma (vorläufig) Piloten wilden 2020 - Saab 9-5 NG & 9-4x-bijeenkomst in Kiel

05.06.2020

boarding Time

12:00 uur: de incheckbalie in autodealer Lafrentz is geopend.

 • Koffie, snacks en een welkomstpakket wachten op de Saab-piloten.

Saab-diner

18 uur: vertrek voor gezamenlijk diner.

 • Geniet van de avond in een maritieme omgeving met gelijkgestemde mensen.

06.06.2020

Piloten Ontbijt

10 uur: een klein Zweeds ontbijt in de autodealer.

 • Voor deelnemers die op zaterdag arriveren, hebben we de incheckbalie geopend.

Vliegpiloot

11:00 uur: We beginnen een tour in de omgeving van Kiel.

 • Saab en de zee. Een Saab-rit door het Kiel-gebied. We rijden langs de kust volgens het routeboek.

Piloten Koffiepauze

Onze Saab-vlucht neemt ons mee naar koffie en cake.

 • Saab Talk en regionale lekkernijen wachten op ons. Vanaf ca. 17:00 uur: retourvlucht naar de basis, afscheid van de deelnemers.

Registratie voor piloten gezocht 2020:

3 gedachten over 'Piloten wilden 2020. Registratie geopend!"

 • blanco

  Veel SAAB-groeten uit het zuiden en veel plezier met de vergadering. Manfred

 • blanco

  Wat jammer dat het zoooo ver van het Bodenmeer naar Kiel 🙂 is

Reacties zijn gesloten.