Saab "Born from Jets" kentekenplaathouder - nieuwe versie!

Saab en de vliegtuigen. Het merk heeft zijn wortels daar, en er was een tijd dat de grenzen tussen de ontwerpgroepen vervaagden. Iedereen die vandaag aan een vliegtuigproject werkt, kan een paar maanden later zijn werk in de automotive-divisie doen. En vice versa. Dit veranderde uiterlijk met de komst van GM.De grenzen waren niet langer doorlaatbaar, zelfs al in de beginjaren veel suggesties uit de luchtvaart hun weg naar de voertuigen vonden.

Saab "Born from Jets" kentekenplaathouder, de nieuwste versie.
Saab "Born from Jets" kentekenplaathouder, de nieuwste versie.

Maar op een gegeven moment gebeurde het onvermijdelijke. De uitwisseling van ideeën droogde op en de erfenis van vliegtuigfabrikanten begon te verdwijnen. Langzaam maar gestaag.

Dat veranderde uiterlijk in 2005 opnieuw. Carl Peter Forster werd president van Saab Automobile AB en hij hield niet van wat hij zag. Saab was een ruwe diamant voor hem in het GM-rijk. Bijna vergeten, verwaarloosd, maar vol potentieel. Forster wilde het merk nieuw leven inblazen, wat een terugkeer naar de wortels en oude sterke punten betekende. De campagne 'Born from Jets' begon, het was meer dan alleen een marketingactie. Voor Saab betekende dit een ticket naar de toekomst.

'Born from Jets' was de routekaart naar de toekomst

Vliegtuigen verschenen weer in de voertuigen. Gestileerde, kleine jets, overal. Op bagageruimtehoezen, op shirts, reversspelden. Studies zoals de Aero X leken meer op vliegtuigen dan op auto's, en er kwam meer. De snelheidsmeter van de Saab 9-5 NG was gebaseerd op een kunstmatige horizon, er was geen ander merk. Met het modeljaar 2012 verscheen de Saab B18 in de snelheidsmeter en in het multimediasysteem. De B18 was geen jet, maar een tweemotorige bommenwerper die in 1942 verscheen, maar onderdeel van het vliegende Saab-erfgoed. Wie weet wat er zou zijn gekomen?

Onze nieuwe editie van de Saab "Born from Jets" kentekenplaathouder is gebaseerd op deze spannende tijd. In plaats van de letters van de eerste editie, die vanaf 2010 op de voertuigen te vinden was, neemt het opnieuw het historische logo van het jaar 2000 op. Dit betekent dat de kentekenplaathouder zich op de juiste tijdlijn bevindt als het gaat om het logo en de reclameslogan.

De "Born from Jets" kentekenplaathouders zijn nu uit voorraad leverbaar, ze zijn geschikt voor Duitse Euro kentekenplaten. Lezers vinden bestelinstructies voor onze Saab-kentekenplaathouders hier.

3-gedachten ook "Saab "Born from Jets" kentekenplaathouder - nieuwe versie!"

 • Dat is geweldig! Ik (puur persoonlijk) vind de nieuwere aangrijpende symbolen beter dan de oude met het gestileerde vliegtuig - niet vanwege het uiterlijk, maar ze passen beter bij de laatste jaren van constructie. Zal de saablog.net-belettering binnenkort beschikbaar zijn? Ik wil ook de blog "adverteren"! 😉 Of het beste van beide: de coole letters "Born from Jets" EN saabblog.net. Dan hoef ik niet te beslissen wat moeilijk is. Er zou voldoende ruimte zijn ... 🙂

  Beantwoorden
  • De kentekenplaathouder van Saabblog.net komt binnenkort in een nieuw ontwerp. Zonder de .net-toevoeging, want we zijn nu ook bereikbaar via .de en .com. Als u wilt, kunt u ook combineren met uw bestelling. Een balk met "Saabblog" en een balk met "Born from Jets" resulteert ook in een zin. Ons team is uiterst flexibel.

   Beantwoorden
 • Als Oostenrijker blijf ik bij de kentekenplaathouders van Saab Himberg met de Zweedse vlag

  Beantwoorden

Schrijf een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.