Saab Ice & Snow - de winterfoto! Galerij (4)

Soms geven lezers kleine verhalen wanneer ze hun Saab Ice & Snow-foto's insturen. Zoals Michal, die de 900 km bereikte terwijl hij zijn 300.000 II Cabriolet door het winterse Spanje reed. Of zelfs kleine hints, zoals die van Benedict. Hij schrijft over zijn Saab-winterfoto dat hij bij wijze van spreken in een Saab is geboren.

Deze foto van Matthias komt uit Ftan in Graubünden
Deze foto van Matthias komt uit Ftan in Graubünden

Helaas laat hij het aan de suggestie over, zodat er niet alleen voldoende materiaal is voor speculatie en verbeelding bij bloggers, maar ook bij onze lezers. Overigens heeft zijn Saab een naam, niet ongewoon in de gemeenschap. De naam Madeleine verwijst naar de zuster van de troonopvolger, het kan nauwelijks meer Zweeds zijn.

Deze keer zijn we weer op de internationale weg. Rusland, Hongarije, Spanje, Nederland, Zwitserland en Duitsland. Geniet van het vierde deel van onze fotogalerij. Deze en andere foto's zijn ook te vinden op Instagram en Twitter, En dat Actie blijf rennen! We zijn nog steeds op zoek naar DAS Saab winterfoto tot 29 februari!

Een gedachte ook "Saab Ice & Snow - de winterfoto! Galerij (4)"

  • Freud is blij.

    Ik las "Saab, Ice & Wow" op de omslagfoto ...

    En opnieuw houd ik vooral van de kleurencombinatie van rode en monochrome niet-kleuren. Soms is een wattenstaafje voldoende, een achterlicht is voldoende. De omslagfoto is echt heel charmant. Dank je wel.

    Beantwoorden

Schrijf een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.