Saab Ice & Snow - de winterfoto! Fotogalerij (4)

Soms geven de lezers kleine verhalen bij het insturen van hun Saab Ice & Snow-foto's. Zoals Michal, die de 900 kilometer bereikte terwijl hij met zijn 300.000 II Cabriolet door winters Spanje reed. Of zelfs maar kleine hints, zoals bijvoorbeeld van Benedict. Hij schrijft over zijn Saab-winterfoto dat hij als het ware in een Saab is geboren.

Deze foto van Matthias komt uit Ftan in Graubünden
Deze foto van Matthias komt uit Ftan in Graubünden

Helaas laat hij het aan de suggestie over, zodat er niet alleen voldoende materiaal is voor speculatie en verbeelding bij bloggers, maar ook bij onze lezers. Overigens heeft zijn Saab een naam, niet ongewoon in de gemeenschap. De naam Madeleine verwijst naar de zuster van de troonopvolger, het kan nauwelijks meer Zweeds zijn.

Deze keer zijn we weer op de internationale weg. Rusland, Hongarije, Spanje, Nederland, Zwitserland en Duitsland. Geniet van het vierde deel van onze fotogalerij. Deze en andere foto's zijn ook te vinden op Instagram en Twitter, En dat Actie blijf rennen! We zijn nog steeds op zoek naar DAS Saab winterfoto tot 29 februari!

Een gedachte over "Saab Ice & Snow - de winterfoto! Fotogalerij (4)"

  • blanco

    Freud is blij.

    Ik las net "Saab, Ice & Wow" op de omslagfoto ...

    En opnieuw houd ik vooral van de kleurencombinatie van rode en monochrome niet-kleuren. Soms is een wattenstaafje voldoende, een achterlicht is voldoende. De omslagfoto is echt heel charmant. Dank je wel.

Reacties zijn gesloten.