IntSaab 2020-registratie en Saab Design Event

Een addendum bij onze februari-kalender, die van invloed is op Duitse Saab-vrienden. Tegelijkertijd een verwijzing naar de mogelijkheid om te registreren voor IntSaab 2020. De grote internationale Saab-bijeenkomst zal dit jaar plaatsvinden bij onze vrienden in Denemarken. Aangezien het aantal deelnemers zoals altijd beperkt is, raden wij u aan om vroeg in te schrijven.

IntSaab 2012 in België. Dit jaar in Denemarken.
IntSaab 2012 in België. Dit jaar in Denemarken.

De IntSaab-bijeenkomst vindt elk jaar plaats in een ander land. 2020 van 7 tot 9 augustus in Zuid-Jutland, en als je het leuk vindt, kun je je Saab-tijd in Denemarken iets langer verlengen. 5 dagen voor de daadwerkelijke start van de IntSaab beginnen de pre-tours in het zuiden en noorden van het land. Een andere pre-tour onder Duitse leiding wordt momenteel besproken op sociale media. Jan en Justus zijn van plan deel te nemen aan de blog en zullen verslag doen van wat er is gebeurd.

In principe wordt reserveren aanbevolen, gelijkgestemde mensen uit alle landen ontmoeten elkaar, de sympathie voor de legende van Trollhättan brengt hen samen. Deelname kost € 140,00, - per persoon, kinderen tot 12 jaar betalen de helft. Momenteel zijn er meer dan 110 voertuigen geregistreerd, en u kunt zich hier registreren.

Een ander evenement dat in Essen zal plaatsvinden, is veel actueler dan het Saab zomerevenement.

Saab-ontwerpevenement

Saab en goed design gaan hand in hand. Ook om deze reden organiseren de leden van de Rijn-Ruhr-sectie van de 1e Duitse Saab-club een gezamenlijk bezoek aan de tentoonstelling "Eenvoud" in het Red Dot Design Museum. De gegevens van het evenement werden ons door de organisatoren als volgt toegestuurd:

Locatie: Red Dot Design Museum Essen, ontmoetingspunt bij de hoofdingang. We bezoeken de tentoonstelling op zondag 16 februari 2020 vanaf 14:XNUMX uur.

De tentoonstelling "Simplicity" gaat over het principe van eenvoud in design. Aan de hand van historische en actuele ontwerpobjecten maakt de tentoonstelling duidelijk dat eenvoud veel verschillende facetten heeft.

entree: 9 euro (gereduceerd: 4 euro) Kinderen tot 12 jaar: gratis toegang

Red Dot Design Museum Essen Werelderfgoed Zollverein
Gebied A [as XII], ketelhuis [A7]
Gelsenkirchener Strasse 181
45309 Essen

Na een bezoek aan het museum kunt u samen koffie drinken op het terrein van de Zeche Zollverein. Om de tafels te reserveren, geef aan wie hier ook koffie wil drinken.

Meld u vóór 10.02.2020 februari XNUMX aan met het aantal deelnemers aan Jens Birkholz (e-mail naar: jbinessen@online.de)

Telefoon voor kortetermijninformatie op de dag van het evenement volgt.

Aankomst met de auto:

Autobahn A42: afrit Gelsenkirchen-Heßler / Essen-Katernberg (richting Essen-Katernberg)
Autobahn A40 / A52: Komende vanuit de richting Duisburg / Düsseldorf: afslag Essen-Frillendorf Süd (richting E-Stoppenberg)

Komende vanuit Bochum / Dortmund: afslag Essen-Kray (richting Gelsenkirchen-Rotthausen)
GPS: N 51.447328 E 7.011423

Volg de witte borden met de woorden "Zollverein". Het wordt aanbevolen om parkeerplaats A2 te gebruiken, die zich het dichtst bij het museum bevindt. Parkeren is gratis. Bij het laatste evenement was er een kleine fotoshoot met de Saab-voertuigen op de mijnsite. De organisatoren zouden blij zijn als het ook dit keer mogelijk zou zijn.