Saab Ice & Snow - de winterfoto! Fotogalerij (1)

De winter is ergens, maar we hebben de eerste winterfoto's voor de lezers. Onze campagne is zeer internationaal en zeer Europees. Foto's komen niet alleen uit Duitsland, maar ook uit Oostenrijk, Zwitserland, Nederland, Polen, Tsjechië en onze vrienden uit Rusland. Ze spreken allemaal een taal: Saab. Dit verenigt hen en geeft ons hoop voor de toekomst.

Rode Saab in de sneeuw. Inzending van Daniel uit Tsjechië.
Rode Saab in de sneeuw. Inzending van Daniel uit Tsjechië.

Geniet van het eerste deel van onze fotogalerij. Deze en andere foto's zijn ook te vinden op Instagram en Twitter, En dat Actie blijf rennen! We zijn nog steeds op zoek naar DAS Saab winterfoto tot 29 februari!

 

4 gedachten over 'Saab Ice & Snow - de winterfoto! Fotogalerij (1)"

  • Echte parels

    Zwart, wit en rood. Deze kleurstelling heeft zichzelf keer op keer bewezen. Daniel's onderwerping is geweldig. Maar ook de “monochrome” foto van de open (!) Cabriolet is echt goed en lekker. Nogmaals, deze blog, zijn lezers en hun berichten zijn een waar genoegen voor mij ...

    Hartelijk dank aan iedereen! ! !

  • Geweldig idee geweldige foto's

  • Mooie foto's en echt internationaal. Ik ben onder de indruk!

  • Indrukwekkende foto's, hier in Oost-Oostenrijk heb ik alleen maar regen, maar ik geniet van de foto's:
    Bedankt voor twee blogberichten op één dag

Reacties zijn gesloten.