Saab Ice & Snow - de winterfoto! Galerij (1)

De winter is ergens, maar we hebben de eerste winterfoto's voor de lezers. Onze campagne is zeer internationaal en zeer Europees. Foto's komen niet alleen uit Duitsland, maar ook uit Oostenrijk, Zwitserland, Nederland, Polen, Tsjechië en onze vrienden uit Rusland. Ze spreken allemaal een taal: Saab. Dit verenigt hen en geeft ons hoop voor de toekomst.

Rode Saab in de sneeuw. Inzending van Daniel uit Tsjechië.
Rode Saab in de sneeuw. Inzending van Daniel uit Tsjechië.

Geniet van het eerste deel van onze fotogalerij. Deze en andere foto's zijn ook te vinden op Instagram en Twitter, En dat Actie blijf rennen! We zijn nog steeds op zoek naar DAS Saab winterfoto tot 29 februari!

4-gedachten ook "Saab Ice & Snow - de winterfoto! Galerij (1)"

  • Indrukwekkende foto's, hier in Oost-Oostenrijk heb ik alleen maar regen, maar ik geniet van de foto's:
    Bedankt voor twee blogberichten op één dag

  • Mooie foto's en echt internationaal. Ik ben onder de indruk!

  • Geweldig idee geweldige foto's

  • Echte parels

    Zwart, wit en rood. Dit kleurenschema heeft zich keer op keer bewezen. Daniel's inzending is geweldig. Maar ook de "monochrome" foto van de open (!) Convertible is echt goed en smakelijk. Nogmaals deze blog, zijn lezers en hun bijdragen zijn een waar genoegen ...

    Hartelijk dank aan iedereen! ! !

Reacties zijn gesloten.