Saab Ice & Snow - De Saab-winterfoto!

Waar is het, de winter? In de laaglanden heersen lentetemperaturen en in de middelgebergten ziet het er niet meer winters uit. Toch zijn we optimisten en beginnen we vandaag met de zoektocht naar de perfecte Saab-winterfoto. De actie verschilt op een belangrijke manier van zijn voorgangers. Omdat het voor het eerst bewust internationaal georiënteerd is.

Saab Snow & Ice, de Saab-winterfoto.
Saab Snow & Ice, de Saab-winterfoto.

We publiceren de Saab-winterfoto's met zoveel mogelijk ijs en sneeuw, niet alleen hier op de blog. Over onze Instagram en Twitter We richten ons ook tot accounts voor een internationaal en soms zeer jong publiek. Dit is goed voor het merk dat we al jaren in leven houden en bewust van zijn.

Teilnahmebedingungen

Wat we verwachten is niet een beetje! We zijn op zoek naar de perfecte Saab Ice & Snow-foto! De voertuigen komen uit Zweden en Saab omschreef het land zelf in een reclamespotje als de bakermat van ijs en sneeuw. Een Saab in de winter die past, en de uitdaging voor onze lezers zal waarschijnlijk zijn om ergens voldoende sneeuw en misschien ijzige hellingen te organiseren. Maar wat dat betreft hebben we het volste vertrouwen in de lezers.

Ijssneeuw. Saab XWD-dagen 2011.
Ijssneeuw. Saab XWD-dagen 2011.

Per afzender één foto toegestaan, Dus alsjeblieft, geen vloed van beelden, maar een goede foto, zorgvuldig geselecteerd. De afzender verzekert ons dat hij de rechten op de foto bezit en het vrije en onbeperkte gebruik op de blog en op sociale media goedkeurt.

Stuur uw Saab-winterfoto's naar: iceandsnow@saabblog.de

Wat kun je winnen?

Er was deze grote, mysterieuze Skandix Karton. Het bedrijf heeft dit XXL-pakket zo vriendelijk voor mij ingepakt tijdens mijn laatste bezoek aan de Saab. Zonder grote woorden, gewoon om acties te ondersteunen zoals degene die we vandaag beginnen. In de grote doos zitten nog andere kleine verpakkingen in de Zweedse stijl. Binnenin zitten die kleine dingen die je leuk vindt. Sleutelhangers, etuis, stickers en een knuffelige kleine eland. We verrijken het pakket vervolgens met extra Saab- en blogstickers.

Dit is leuk en wekt waarschijnlijk verlangens op. Omdat we vijf van de leuke, kleine pakketten doorgeven aan de lezers.

Hoe te kiezen!

We beslissen niet wie tot de winnaars behoort. De lezers hebben een keuze en we hebben een eenvoudige procedure bedacht. De campagne loopt tot 29 februari op Instagram, Twitter en de blog. Alleen Instagram is bepalend voor de voorselectie. De 10 meest populaire afbeeldingen migreren vanaf daar naar de blog begin maart, waar de uiteindelijke winnaars worden gekozen door de lezers.

Zodat alle Saab Ice & Snow-afbeeldingen dezelfde kansen hebben, worden ze op een bepaald tijdstip op Instagram gepubliceerd met altijd identieke hashtags. Dit garandeert maximale gelijkheid van kansen voor elke afzender.

Wat moet er nog gebeuren?

De Saab Ice & Snow-promotie begint vandaag en eindigt op 29 februari! Saab-enthousiaste lezers hebben maar één ding te doen: hopen op een winterse januari en februari. Zoek sneeuw en ijs, rijd met de Saab, maak perfecte foto's en heb veel plezier!

16 gedachten over 'Saab Ice & Snow - De Saab-winterfoto!"

 • Of om een ​​‘wintersaab’ toe te voegen

 • Shit, mijn seizoensvoertuig "speelt" niet! Nog een reden om er het hele jaar door een auto van te maken 🙂

 • Geweldige actie, opnieuw! Ik kijk uit naar de foto's!

 • Hallo lieve Saab-gemeenschap.

  Als ik goed interpreteer wat Tom schreef, hoeft de foto niet van deze winter te zijn, als je dat zo mag noemen.
  Dus zocht de fotoalbums van de afgelopen jaren, mooi op de computer en verzamelde het Skandix-pakket!

 • Coole actie.

  De oproep anticipeert op het probleem dat veel Saab-stuurprogramma's niet zinvol kunnen deelnemen. Dus is de actie oneerlijk?

  Zeker niet. Ondanks klimaatverandering of een plat buitenverblijf kan alles en iedereen worden geraakt, althans af en toe. Zelfs als ik niet meer kan deelnemen, kijk ik uit naar en naar foto's van Saabs die de kou trotseren ...

 • Dat is een geweldige verklaring! 🙂 Streelt de inheemse ziel.
  Maar de laatste zin is vooral belangrijk. Bedankt Tom.
  VG

 • We zijn "ouderwets" en zullen dat ook blijven. Duitse server en provider, middelgroot bedrijf dat we al jaren kennen. Wij houden de controle over de data.

  16
 • Ik neem aan dat het niet zo zal zijn. Alle Saab-bedrijfswagens werden vervolgens ingezameld en "gerecycled". Zeggen: verkocht aan geïnteresseerde partijen tegen een redelijke prijs. Voormalige medewerkers van Saab Austria lezen nog steeds van tijd tot tijd, misschien komt er een opmerking.

 • Leuke actie - ook al kan ik als hamburger deelname aan onze zachte winters afvinken. En aangezien ik bewust geen “sociale” media gebruik, kan ik alleen maar uitkijken naar de finale in de blog! Dit worden zeker geweldige foto's! 🙂 Geweldig idee - en ja, vooral in de zin van een verjonging en internationalisering van bloglezers, natuurlijk is er geen manier om de genoemde platforms te omzeilen, dus precies hoe het wordt opgevoed.

  Ik hoop alleen dat de blog in zijn ‘ouderwetse’ vorm blijft, zodat je kunt blijven genieten van voorbeeldig onderzochte en vakkundig geformuleerde artikelen, ze kunt doorzoeken en erop kunt reageren - zonder een stortvloed aan gegevens in het ‘grimasboek’ of iets dergelijks. om te worden uitgezonden en zonder in de media te worden afgeslacht door andere commentatoren (posts, retweets, enz.). De blog is een echte oase! 🙂

  10
 • Ik zou graag willen weten of de TTID XWD van Wenen nog steeds in Oostenrijk is. Destijds was het waarschijnlijk nog een voertuig uit Saab Oostenrijk.
  Anders is er alleen hoop op sneeuw hier in mijn omgeving, jammer dat het zaterdag niet sneeuwde, sneeuw en Saab Support Convoy zouden goed geweest zijn

Reacties zijn gesloten.