Saab Ice & Snow - De Saab winterfoto!

Waar is het, winter? De lentetemperaturen heersen in het laagland en het ziet er niet meer winters uit in de lage bergketens. Toch zijn we optimisten en beginnen we vandaag aan de zoektocht naar de perfecte Saab-winterfoto. De campagne verschilt op een belangrijk punt van zijn voorgangers. Omdat het voor het eerst opzettelijk internationaal is.

Saab Snow & Ice, de Saab-winterfoto.
Saab Snow & Ice, de Saab-winterfoto.

We publiceren de Saab-winterfoto's met zoveel mogelijk ijs en sneeuw, niet alleen hier op de blog. Over onze Instagram en Twitter We richten ons ook tot accounts voor een internationaal en soms zeer jong publiek. Dit is goed voor het merk dat we al jaren in leven houden en bewust van zijn.

Teilnahmebedingungen

Wat we verwachten is niet een beetje! We zijn op zoek naar de perfecte Saab Ice & Snow-foto! De voertuigen komen uit Zweden, en Saab zelf beschreef het land ooit in een commercial als het huis van ijs en sneeuw. Een Saab in de winter die past, en de uitdaging voor onze lezers zal waarschijnlijk zijn om ergens genoeg sneeuw en misschien ijzige hellingen te organiseren. Maar we hebben volledig vertrouwen in de lezers in dit opzicht.

IJs en sneeuw. Saab XWD-dagen 2011.
IJs en sneeuw. Saab XWD-dagen 2011.

Per afzender één foto toegestaan, Dus alsjeblieft, geen vloed van beelden, maar een goede foto, zorgvuldig geselecteerd. De afzender verzekert ons dat hij de rechten op de foto bezit en het vrije en onbeperkte gebruik op de blog en op sociale media goedkeurt.

Stuur uw Saab-winterfoto's naar: iceandsnow@saabblog.de

Wat kun je winnen?

Er was deze grote, mysterieuze Skandix Carton. Het bedrijf heeft me dit XXL-pakket vriendelijk ingepakt tijdens mijn laatste bezoek aan de Saab. Zonder grote woorden, net als ondersteuning voor acties zoals we vandaag beginnen. In de grote doos zijn er andere kleine pakketten in de Zweedse stijl. Er zijn die kleine dingen die je leuk vindt. Sleutelhanger, etui, sticker en een kleine, gezellige eland. We zullen het pakket vervolgens verrijken met extra Saab- en blogstickers.

Dit is leuk en wekt waarschijnlijk verlangens op. Omdat we vijf van de leuke, kleine pakketten doorgeven aan de lezers.

Hoe te kiezen!

We beslissen niet wie tot de winnaars behoort. De lezers hebben een keuze en we hebben een eenvoudige procedure bedacht. De campagne loopt tot 29 februari op Instagram, Twitter en de blog. Alleen Instagram is bepalend voor de voorselectie. De 10 meest populaire afbeeldingen migreren vanaf daar naar de blog begin maart, waar de uiteindelijke winnaars worden gekozen door de lezers.

Zodat alle Saab Ice & Snow-foto's dezelfde kansen hebben, zal de publicatie op Instagram op een bepaald tijdstip plaatsvinden met altijd identieke hashtags. Dit zorgt voor maximale gelijke kansen voor elke indiener.

Wat moet er nog gebeuren?

De Saab Ice & Snow-promotie begint vandaag en eindigt op 29 februari! Saab-enthousiaste lezers hebben maar één ding te doen: hopen op een winterse januari en februari. Zoek sneeuw en ijs, rijd in Saab, maak perfecte foto's en veel plezier!

16-gedachten ook "Saab Ice & Snow - De Saab winterfoto!"

 • Ik zou graag willen weten of de TTID XWD van Wenen nog steeds in Oostenrijk is. Destijds was het waarschijnlijk nog een voertuig uit Saab Oostenrijk.
  Anders is er alleen hoop op sneeuw hier in mijn omgeving, jammer dat het zaterdag niet sneeuwde, sneeuw en Saab Support Convoy zouden goed geweest zijn

  • Ik neem aan dat hij het niet zal zijn. Op dat moment werden alle bedrijfsvoertuigen van Saab ingezameld en "gerecycled". Met andere woorden, vrij goedkoop verkocht aan potentiële klanten. Voormalige werknemers van Saab Austria lezen van tijd tot tijd, misschien komt er een reactie.

 • Leuke campagne - zelfs als ik als hamburger onze milde winters kan controleren. En omdat ik opzettelijk geen 'sociale' media bezoek, hoef ik alleen maar uit te kijken naar de finale op de blog! Dit worden geweldige foto's! 🙂 Geweldig idee - en ja, vooral in de zin van een verjonging en internationalisering van bloglezers, je kunt natuurlijk de genoemde platforms niet vermijden, dus precies hoe het is grootgebracht.

  Ik hoop alleen dat de blog in de "ouderwetse" vorm blijft, zodat je kunt blijven genieten van, onderzoek kunt doen naar en commentaar kunt geven op voorbeeldige onderzochte en vakkundig geformuleerde artikelen - zonder een stroom gegevens naar de "Fratzenbuch" of iets dergelijks. te verzenden en zonder in de media te worden geslacht door andere commentatoren (berichten, retweets, enz.). De blog is een echte oase! 🙂

  10
  • We zijn 'ouderwets' en blijven dat ook. Duitse server en provider, middelgroot bedrijf dat we al jaren kennen. We behouden de controle over de gegevens.

   16
 • Dat is een geweldige verklaring! 🙂 Streelt de inheemse ziel.
  Maar de laatste zin is vooral belangrijk. Bedankt Tom.
  VG

 • Coole actie.

  De oproep anticipeert op het probleem dat veel Saab-chauffeurs niet zinvol kunnen deelnemen. Dus is de actie oneerlijk?

  Zeker niet. Ondanks de klimaatverandering of het leven in een vlak land, kan alles en iedereen op zijn minst af en toe betrapt worden. Zelfs als ik niet meer kan deelnemen, kijk ik uit naar en over foto's van Saabs die de kou trotseren ...

 • Hallo lieve Saab-gemeenschap.

  Als ik correct interpreteer wat Tom schreef, hoeft de foto niet van deze winter te zijn, als je dat zo kunt noemen.
  Dus zocht naar de fotoalbums van de afgelopen jaren, knapte op de computer op en verzilverde het Skandix-pakket!

 • Geweldige actie, opnieuw! Ik kijk uit naar de foto's!

 • Crap, mijn seizoensvoertuig "speelt" niet! Nog een reden om er het hele jaar door een auto van te maken 🙂

 • Of om een ​​extra "Wintersaab" toe te voegen

 • Pingback:

 • Pingback:

 • Pingback:

 • Pingback:

 • Pingback:

 • Pingback:

Reacties zijn gesloten.