Saab dateert van 2020 - voer nu in!

Elk jaar weer! Zoals elk jaar vragen we de clubs, rondetafels en fans om hun Saab-planning op te sturen. Wie plant er een vergadering, waar is er een nieuwe vaste tafel, hebben we de afgelopen maanden alles te zien gehad? Zeker niet, want de Saab-scene is erg actief en er worden steeds meer vaste datums in het hele land vastgesteld.

Saab-datums
Piloten wilden 2014 in Kiel. Afbeelding: Ute Kolla-Bliesener

Onze Saab-kalender is in principe niet alleen voor Duitsland. De blog wordt gelezen in Oostenrijk en Zwitserland, in toenemende mate ook in Nederland. Het zou leuk zijn als we daar in de toekomst afspraken zouden kunnen maken. Omdat de Saab-liefde internationaal is en Saab-vrienden op de een of andere manier dezelfde taal spreken, kan de hele scène ervan profiteren.

Een paar belangrijke datums werpen hun schaduwen al vooruit. de IntSaab 2020 vindt dit jaar plaats bij onze vrienden in Denemarken. Van 7 tot 9 augustus tussen Vejle en Billund - en omdat de afspraak in het hoogseizoen is, is het zinvol om op tijd te plannen. Een ander hoogtepunt is "Pilots wanted 2020" in Kiel. De internationale bijeenkomst voor Saab 9-5 NG en 9-4x vindt sinds 2014 slechts om de 2 jaar plaats, de datum zal in juni zijn. De exacte datum is nog niet bepaald, we hopen deze in de komende dagen te kunnen publiceren. Net als bij eerdere evenementen gebeurt registratie via de blog.

Hier is ons aanbod voor alle clubs, vaste tafels, organisatoren en Saab-vrienden die iets geweldigs plannen in verband met ons kleine, Zweedse merk! De toegang is snel, eenvoudig en natuurlijk gratis.

We zijn blij om te publiceren en kijken uit naar elke nieuwe vaste tafel en elke Saab-afspraak!

Voer Saab-afspraak in:

Wordt niet gepubliceerd
Wordt niet gepubliceerd
Stammtisch, vergadering, exit of andere
Bijvoorbeeld: Stammtisch München

5-gedachten ook "Saab dateert van 2020 - voer nu in!"

Reacties zijn gesloten.