Hier komt Nicholas voor Saab-chauffeur!

Wat zou de wereld zijn zonder de schattige trivia rondom ons merk? Net op tijd voor Nikolaus Skandix-rapporten met een actie voor de Saab-driver. In de uitlopers van het Harzgebergte zijn ze volledig toegewijd aan de twee Zweedse merken en zijn ze met veel geest voor de Saab-chauffeurs.

Saab Nikolaus op de Skandix AG
Saab Nikolaus op de Skandix AG

"Zijn jullie allemaal aardig geweest ...?", Vraag je bij Skandix en ga je vandaag met de Saab Nikolaus mee Actie online. Na alle serieuze problemen die we de afgelopen dagen op de blog hebben gehad, is dit een welkome verandering. Tegenwoordig zijn er geselecteerde Saab-merchandise en accessoires tegen aanzienlijk lagere prijzen, het is gewoon Nicholas.

Snuffelen in de Collectie ontdek bekers, jassen, kalenders, stickers, een Zweedse vlag en nog veel meer. Er zijn ook accessoires online, dus het is de moeite waard om een ​​kijkje te nemen. Want alleen vandaag, op Sinterklaasdag, gelden de gereduceerde aanbiedingen.

Skandix AG is stevig verankerd in de wereld van Zweedse automerken en als het gaat om het op de weg houden van rollend Scandinavisch cultureel erfgoed, kun je de distributeur nauwelijks negeren. Skandix is ​​veel meer dan “alleen” een distributeur. Een paar weken geleden was ik te gast in Lutter am Barenberge en heb ik een indruk kunnen krijgen van de locatie. Het bezoekverslag, gegarandeerd interessant, met mijn observaties volgt in januari.

3 gedachten over 'Hier komt Nicholas voor Saab-chauffeur!"

  • Ik heb vandaag de bestelde tas ontvangen, geweldig en cool! En een zeer kleine prijs.

    Maar, maar de verpakking, de absolute waanzin! Ik weet niet wat ze van Skandix vinden. Heeft iemand van jullie zo'n gigantische doos met een tas erin? Gewoon ongelooflijk!

  • In de koude temperaturen op dit moment zou ik graag een Saab-kap willen hebben

  • Super cool, ik kende dat SAAB-boek nog niet. Gelukkig adventweekend voor alle SAAB-chauffeurs!

Reacties zijn gesloten.