Saab "Born from Jets" kentekenplaathouder

De 23. Oktober 2005. Saab lanceert de campagne 'Born from Jets' in de VS. Gemaakt door de Lowe Brindfors Van New York Branch wordt verwacht dat het 30 miljoen vertoningen genereert binnen de 75 tot 25 jaargroep binnen 54 uren. Kortom, de campagne zal een succes worden. De slogan gaat de wereld rond. Saab onthult zijn wortels in de luchtvaart.

Saab kentekenplaathouder "Born from Jets"
Saab kentekenplaathouder "Born from Jets"

Born from Jets scherpt het profiel van het merk

Ook in Duitsland is het in gewijzigde vorm zichtbaar in het najaar 2005. Saab Duitsland is nu op zoek naar vliegtuigen en stuurt oproepen voor een proefrit als uitnodigingen om te vliegen. Vooruitzichten worden op deze manier testpiloten, er zijn sleutelhangers en logboeken. De slogan is stevig en zal jaren later nog steeds in de hoofden aanwezig zijn. De campagne helpt het profiel van Saab te verscherpen, dat enkele contouren had verloren.

In januari 2018, meer dan een ongelooflijk decennium later, wint de slogan "Born from Jets" samen met "Move your mind" Stemmen op de blog. En dan begint het lange wachten. Eigenlijk wilde ik meteen beide kentekenplaathouders vrijgeven voor afdrukken, maar het liep heel anders uit. Eerst had de grondstof levertijd, daarna was de eigen drukkerij volledig uitgeput en op een gegeven moment was het project bijna vergeten.

De digitalisering van de Saab-sticker van 80 jaar bracht ook de herinnering terug aan het idee "Born from Jets". Er was een project, niet zo lang geleden? Nou, hoe laat je voor de gek houden! Ondertussen zijn er verrassende 21-maanden verstreken van het idee tot de realisatie. Maar nu is het zover!

De luchtvaarttraditie is ongebroken

De luchtvaarttraditie van het merk Saab blijft ongewijzigd. Met de Gripen E-generatie, intern Saab 39-8, produceren de Zweden een van de modernste vliegtuigen ter wereld. Het verhaal gaat verder, niet op de grond, maar in de lucht. De eerste Gripen E voor de Braziliaanse troepen startte in augustus vanaf het vliegveld in Linköping. Fans en vrienden van het merk kunnen nu wijzen op de luchtvaartwortels van het merk. En met enige trots, want wie had verwacht dat de slogan van 2005 nog steeds in de geest aanwezig is?

De "Born from Jets" kentekenplaathouders zijn nu uit voorraad leverbaar, ze zijn geschikt voor Duitse Euro kentekenplaten. Bestelinformatie voor onze Saab-kentekenplaathouders vindt u bij de lezers hier.

10-gedachten ook "Saab "Born from Jets" kentekenplaathouder"

 • Hallo,

  Geweldig dat er deze kentekenplaathouder is! Zal de versie met "move your mind" binnenkort beschikbaar zijn? Ze was minstens even populair ;-).

  BG
  jan

  Beantwoorden
  • Niet op tijd, want we gaan vervolgens door met het digitaliseren van de Saab-stickers van 80 jaar. Maar ze komen zeker, misschien als een beperkte oplage.

   Beantwoorden
 • Ik hou van deze slogan.

  Als SAAB-stuurprogramma weet u ook dat het geenszins is gesuperponeerd of overdreven, maar gewoon historisch correct. Als ik het goed in gedachten heb, dan had de SAAB 92 niet alleen een sensationeel lage luchtweerstand. Er is waarschijnlijk ook een fijne en kleine anekdote over de verf en de kleur ...

  Iedereen die met een snelle slee rijdt, noch SAAB, noch de luchtvaart en hun strikt functionele denken en hun bijna eindeloze inspanningen om veiligheid te kennen, heeft echter de neiging deze slogan en glimlach verkeerd te interpreteren. Met deze glimlach van onwetendheid kan ik heel, heel goed leven ...

  Beantwoorden
 • Wederom een ​​geweldige actie. Je hebt gewoon iets nodig om te spelen 😉

  Beantwoorden
 • Er moet niet worden vergeten dat SAAB AB op het moment van de verkoop van SAAB-auto's niets te maken had met de autodivisie - en tot nu toe is dit niet veranderd.

  Waarom zou ik me als SAAB-bestuurder associëren met lang vervlogen tijden en dat uiten met indirecte reclame voor geweldige SAAB-vliegtuigen? SAAB kentekenplaathouder met de toevoeging of inscriptie "beweeg je geest" Ik denk duidelijk de betere keuze.

  4
  2
  Beantwoorden
 • Een groot compliment voor zoveel inzet! SAAB rijden is nog leuker door de blog! En dat al jaren 🙂

  Beantwoorden
 • Wanneer SAAB mijn gedachten beweegt, denk ik aan SAAB als een autofabrikant, die blijkbaar allemaal uit jets zijn geboren.

  Hoe goed dat Tom beide slogans lanceert en rekening houdt met de strakke stemming. Dus op een dag krijgt iedereen de kans op de slogan die hij of zij wil. En misschien wordt het nog beter?

  Waarom niet een gemengd stel voor onbeslist en de renners die zeker allebei leuk vinden? Aan de voorkant van het voertuig "BEWEG UW MENING" en aan de achterkant "GEBOREN VAN JETS". Dus je zou de ene als "aanvulling" (terwijl je schrijft) op de andere hebben, zonder dat de enkele kentekenplaathouder overbelast zou zijn ...

  Afgezien daarvan, wanneer SAAB-auto's (of wij chauffeurs) terecht wijzen op wortels, opdruk en leereffecten, op een nachtpaneel, bollichten of wat dan ook, waarom niet? Het reclame-effect voor een Gripen E moet binnen zeer, zeer nauwe grenzen worden gehouden ...

  Beantwoorden
 • Waarom? Nou, ik zal het in het Duits zeggen: erfgoed!?

  Beantwoorden
 • Geweldig idee! Let op Oostenrijkse kentekens - ik ben er al! Dank je wel!

  Beantwoorden
 • De kentekenplaathouders zijn gearriveerd. Bedankt daarvoor!

  Beantwoorden

Schrijf een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.