Verwijzingsprogramma voor de Sion start

Elektromobiliteit komt eraan! Zeker vanaf 2020 zal de golf oprollen. Niet omdat alle fabrikanten plotseling hun liefde voor de elektrische auto hebben ontdekt. Maar omdat de Brusselse regelgeving hen daartoe dwingt. Zonder elektrische auto's in de portefeuille zal het onmogelijk zijn om aan de strengere emissienormen te voldoen. Het roept de vraag op of het aanbod van volgend jaar zal voldoen aan overeenkomstige interesse van kopers?

Sono Motors lanceert een verwijzingsprogramma voor de Sion
Sono Motors lanceert een verwijzingsprogramma voor de Sion. Fotocredit: Sono Motors

Het wordt weer een goed jaar voordat de eerste Sion de lijn verlaat in Trollhättan. Totdat de eerste voertuigen in handen van de klant zijn, zou de kalender 2021 al kunnen melden. Een nieuwkomer met een innovatief concept ontmoet dan een marktomgeving die dichtbevolkt zal zijn. Misschien zelfs fel betwist, als de weddenschap met elektrische auto's niet leidt tot de aanval waarop de fabrikanten vertrouwen.

De Sion scoort met zijn concept als een zonne-elektrisch voertuig en rijdt als een compacte, betaalbare minibus met een hoge gebruikswaarde in een trendy segment in heel Europa. Maar Sono Motors denkt aan de toekomst en volgt bestellingen op bij de vorige 10.000-reserveringen. Ze worden betaald, maar moeten worden omgezet in bindende bestellingen tot het einde van het jaar.

Verwijzingsprogramma: 1% korting op de Sion

Dus lanceert Sono Motors een verwijzingsprogramma, gericht op de gemeenschap en sociale media. Iedereen die al een Sion heeft gereserveerd, kan er een doen referral code genereren, delen met vrienden, kennissen en buren. Voor elke reservering van de code ontvangen kopers en code-uitgevers een korting van 1% op hun Sion. De code kan zo vaak als u wilt en voor een willekeurig aantal bestellingen worden gebruikt. De korting verwijst echter alleen naar de basisprijs van de Sion 16.000 € zonder batterij.

De strategie van Sono Motors doet sterk denken aan het Tesla-model. In plaats van conventionele reclame, vertrouwen de Amerikanen op de kracht van de gemeenschap en sociale media. De pioniers hebben het de afgelopen jaren goed gedaan met hun aanbevelingsprogramma. Jonge merken volgen onconventionele wegen en onderscheiden zich van de 'oude' industrie. De klant als beste verkoper kan het lukken en meer copycats aantrekken. De toekomst laat zien of Sono Motors met het aanbevelingsprogramma een vergelijkbaar succesverhaal zal schrijven als Tesla.

7-gedachten ook "Verwijzingsprogramma voor de Sion start"

 • Tesla biedt eigenaren van Teslas de mogelijkheid om het product aan te bevelen bij nieuwe eigenaren. Het Sion Referral Program is een aanbeveling voor een product dat nog niet bestaat. Hoe kunt u een product aanbevelen dat niet is getest omdat de auto nog niet bestaat? Is op de een of andere manier dubieus. Als enthousiaste eigenaren aanbevelen en hun auto beschikbaar stellen voor testritten, is dat anders en een geweldig idee. Ik zie nog steeds geen product bij Sono Motors, maar alleen beloften en marketing.

  11
 • Dat is verrassend saai. Voor jongeren die in ieder geval de strijd aan de auto-industrie hebben uitgesproken. Ik had op wat meer ideeën gehoopt. Sono laat immers zoveel lucht over voor meer ideeën!

  5
  1
 • Interessante tussentijdse info. Dank je wel.

  Zoals gewoonlijk blijven veel vragen open. Niet omdat dit deze blog kenmerkt (nietwaar), maar omdat de politieke richtlijnen - nationaal of uit Brussel - al vele jaren samen worden gekloond ...

  Wat betekent het (citaat) "het zal onmogelijk zijn om aan de strengere emissierichtlijnen te voldoen zonder elektrische auto's in de portefeuille"?

  Dat richt zich opnieuw op het zogenaamde vlootverbruik. En "portfolio" betekent alleen dat het modellengamma van een bedrijf zuiver theoretisch en gemiddeld voldoet aan emissierichtlijnen. Elke EV of kleine auto die in de portefeuille is opgenomen, is niet minder maar niet meer dan een alibi voor verdere brandstofuitwerpers ...

  Dit is voor altijd aan de gang. De eerste en tot nu toe alleen 3-liter auto's * (VW Lupo en Audi A2) vallen op tijd samen met het feit dat het moederbedrijf Bentley, Bugatti en zelfs onder zijn eigen - voortaan eufemistische - merknaam 10 en 12 cilinder diesel en Benzinemotor met maximaal 6,0 liter cilinderinhoud in zijn portfolio opgenomen ...

  Bij DB leek het erg op de sg Smart. Een alibi naar Brussel voor meer vermogen, meer consumptie, winst en omzet met de bovenkant van de vloot / de eigen portefeuille van de groep ...

  Met een paar muisklikken wordt de volgende EV gegenereerd en het vlootverbruik in de Lot.
  Brussel berijdt een dood paard - maar op zijn minst over een zeer, zeer lange afstand.
  Is dat zo dom dat het weer duurzaam is?
  Hoe dan ook, het paard is volledig hersteld.
  Immers ...

  * Verbruik, geen kubieke capaciteit! ! !

  • Well. Een batterij-elektrische auto wordt berekend met 0-uitstoot. Een plug-in hybride wordt gedowngraded naar 1 of 2 liter gebruik met formules die niets met de realiteit te maken hebben. Het maakt niet uit of de bestuurder de batterij gebruikt of alleen fossiele brandstoffen gebruikt. Dit is de enige manier om de vloten op papier te houden.

   Maar: het is noodzakelijk om elektrische auto's te verkopen om aan de normen te voldoen, en meer elk jaar! In China hebben de eisen de afgelopen jaren tot excessen geleid. Elektrische auto's werden gekocht, subsidies werden betaald en in huurvloten gezet. De voertuigen zijn echter nooit in werkelijkheid verplaatst. Ze stonden op een braakliggend terrein. Het ging allemaal om subsidies en statistieken. De kranten stonden er vol mee.

 • Dank je wel. Nog iets leren ...

  Dat het vlootverbruik - naast absurde formules - nu ook verkoopcijfers (al veel zinvoller) in aanmerking neemt, wist ik niet.

  Aan de andere kant toont het voorbeeld van China (het is me door de media gepasseerd) dat men moet blijven 'creatieve oplossingen' verwachten voor politieke vereisten wereldwijd en in de hele industrie ...

  Op dit moment vraag ik me af of het autodelen van onze fabrikanten met voornamelijk zuinige auto's niet helemaal dezelfde, bijna spiegelbeeldige interesses en strategieën nastreeft, zoals het ene of het andere braakliggende China?

  Oh, wat zou ik E85 opnieuw willen tanken - bij voorkeur totdat mijn BioPower een kilometer koning is.

 • Dus het gebeurt, ik ben nieuwsgierig. Misschien zie je de Sion 2020 echt uit de eerbiedwaardige SAAB-fabrieken rollen?

 • Het zou nog steeds interessant zijn om te weten hoe Brussel Flexi-Fuel-Vehicles (FFV) gebruikt.

  Net zo goed als het berekenen van een EV of plug-in hybride, zou zelfs de Flexi-Fuel Bentley een 3-liter auto zijn geweest. Andere FFV's (zoals mijn BioPower) zouden moeten worden berekend (uitgaande van de optimale CO2-neutrale werking met alleen E85 en uitsluitend CO2-neutrale ethanolgehalte) zelfs op 1,5 liter fossiele brandstoffen ...

  Als dit het geval zou zijn in Brussel, zouden we ons dan geen zorgen moeten maken over de herintroductie van E85 in D?

  We leven in een vreemde tijd, gekenmerkt door een enorme verstoring van (technische) concurrentie voor de oplossing van dringende vragen. Wat een luxe, alleen de concurrentie om klimaatbescherming naar wens en Gutsherren soort om te vervormen. Men kan alleen bidden en hopen dat politici en de media elkaar kennen, wat en waarom ze dat doen of onthouden ...

  Over weglating gesproken,
  Ik heb een lokaal radiostation van de ÖR (RBB) gevraagd om het onderwerp biobrandstoffen te verdiepen. Hoewel mijn intensieve publiek me een interessante (en welwillende) bijdrage heeft gegeven over een Finse producent van biobrandstoffen uit afval, heb ik niet veel van een sprankelend voorbeeld van Frankrijk of de huidige petitie (e85-go.de) in Duitsland gehad hoorde een enkel woord van deze kant.

  Lieve mensen,
  wordt alstublieft actief. Teken de E85-petitie en deel deze met e-mails van vrienden, familie en collega's. Schrijf naar uw favoriete radio- of tv-station, de dagelijkse krant, een tijdschrift of een online redactie. Doe wat je wilt, maar doe alsjeblieft iets. En als het uiteindelijk alleen maar dient dat men niets te verwijten heeft met betrekking tot het weglaten, dan is heel, heel veel gewonnen.

  Als het maar zo is dat toekomstige generaties kinderen, kleinkinderen, historici, sociologen en politieke wetenschappers tot een meer progressief begrip van de rol en functie (positie) van politiek en de media komen dan nu mogelijk en gepast voor ons is. Dat zou veel meer dan niets zijn, zou een voorschot zijn ...

Reacties zijn gesloten.