Uitnodiging voor de 1. Saab afrit Rhön op 03.Oktober 2019

De Rhön roept! Beste Saab-vrienden (het vrouwelijke deel is altijd inbegrepen in de "vrienden"!), Nadat Niels, Jonathan & Co. onlangs de geweldige rit door de Taunus en dat in feite in het midden van Duitsland relatief weinig uitgangen plaatsvinden, moedigde dit me aan in mijn verzoek om zelfs een uitgang op de benen te maken - natuurlijk, via mijn prachtige huis, de Rhön.

Saab afrit RhönOntmoetingspunt is donderdag 03. Oktober 2019 wordt 11: 00 klok in 97653 Bischofsheim ad Rhön. Daar registratie en start, dan gaat het over 79 km door de Hessische en Beierse Rhön (het Thüringer deel dat ik hopelijk de volgende keer zal insluiten) met geweldige uitzichten en fotostops. Na twee uur staat er een gezellig restaurant op de bestemming op ons te wachten met een warm buffet. Daar kan de rondreis eindigen met goede "benzine gesprekken".

Als een speciale functie zou er een "koffermarkt" moeten zijn, dat wil zeggen iedereen die nog een Saabiges-onderdeel over heeft, het kan aanbieden - te koop of te ruilen of als een geschenk. Het kan een niet langer nodig onderdeel zijn, een brochure, een boek, een sleutelhanger - wat dan ook; Het belangrijkste wat het met Saab te maken heeft.

Er zijn registratiekosten van 27,00 € per persoon (niet per voertuig). Voor kinderen jonger dan 14 jaar bedragen de kosten 13,50 €. Voor de Saab-vriend krijgt koffie en broodjes op het ontmoetingspunt, evenals het warme buffet op de bestemming (hier drankjes voor eigen rekening). Het moet ook een klein cadeautje geven voor de deelnemer met de langste reis en het oudste voertuig.

De exit is een puur besloten bijeenkomst zonder commercieel belang, alles is op eigen risico en zonder aansprakelijkheid van de gastheer.

De uitgang vindt plaats bij elk weer, natuurlijk hopen we op een "gouden oktober".
Meer informatie en registratieformaliteiten zijn te vinden op:

saab-ausfahrt-rhoen@gmx.de

worden aangevraagd.

Ik kijk uit naar je komst

Thomas Zecher

3 gedachten over 'Uitnodiging voor de 1. Saab afrit Rhön op 03.Oktober 2019"

 • Klasse-initiatief! Meer Saab heeft het land nodig en meer betrokkenheid. Duim omhoog!

 • blanco

  Dat klinkt echt geweldig.
  En de bootmarkt is een geweldig idee.
  Zoveel initiatief kan het beste worden beloond door deelname.

  En het is waar, de grensdriehoek van Hessen, Beieren en Thüringen
  staat verrassend centraal. Dit is Midden-Duitsland, zelfs in de noordelijke deelstaten
  meteen de alarmbellen rinkelen als je "Bavaria" hoort. Veel mensen denken meteen aan Zwitserland
  of zelfs Italië.

  Beste mensen, kijk alstublieft op de kaart.
  De bijeenkomst is dichterbij en gemakkelijker te bereiken dan sommigen misschien denken ...
  Welnu, ik wil niemand impliceren dat hij de kaart niet in zijn hoofd heeft.
  Het is veel meer een bekentenis en een zelfbeschuldiging van één
  een van de noordelijke deelstaten ...

  Misschien ben ik niet de enige die naar de kaart kijkt
  en de vergadering lijkt plotseling haalbaar? ? ?

Reacties zijn gesloten.