De eerste exportmarkt van Israël voor de NEVS 9-3 EV?

Europese toeristen die Haifa of Tel Aviv bezoeken, kunnen volgend jaar een automobieldejà vu ervaren. Misschien kruist de NEVS 9-3 EV hun pad als reïncarnatie van de Saab 9-3 sedan. Israël keurde in maart de import van maximaal 400 elektrische auto's jaarlijks uit de Chinese productie goed. NEVS lijkt in voor het laatste nieuws.

NEVS 9-3-productie in Tianjin
NEVS 9-3-productie in Tianjin. Fotocredit: NEVS

Het rapport verschillende Chinezen Zwelling in relatie tot de dagelijkse krant "Yedioth Ahronoth". Een nieuw opgerichte handelsmaatschappij genaamd "JAC elektrische auto's" zou voertuigen zijn van JAC Motors en Nevs Import. Als dit bericht correct is, zou het land aan de Middellandse Zee de eerste exportmarkt voor NEVS AB zijn. Israël is van plan om zijn verkeer volledig om te schakelen naar alternatieve aandrijfsystemen tegen het jaar 2030. Voor dit doel wordt een netwerk van 2.500-laadstations gebouwd van noord naar zuid.

Natuurlijk is de productie nog steeds in Tianjin. De capaciteit van de nog steeds nieuwe fabriek wordt uitgebreid en pas vanaf januari 2020 kan de NEVS 9-3 EV vanaf de tape worden uitgevoerd. In tegenstelling tot de boodschap, echter, zijn de verklaringen van NEVS, de 9-3 elektrische auto heeft alleen verwezen naar een product voor de Chinese markt, maar niet voor export naar Europa. Misschien vond met de hoofdstad Evergrande achterin een heroverweging plaats?

Van de middenklasse tot het luxesegment

De toekomstige oriëntatie van NEVS onder Evergrande is de laatste dagen wat duidelijker geworden. Met de publicatie van de halfjaarcijfers werd de duurzaamheid bereidheid om te investeren bevestigd in elektromobiliteit. Evergrande blijft beweren de grootste fabrikant van elektrische voertuigen ter wereld te worden voor de komende 5-jaren. Het bedrijf neemt daarvoor veel geld. In de tweede helft van het jaar worden verdere stijgingen van de uitgaven voor onderzoek en ontwikkeling verwacht. 1.2 miljard dollar moet beschikbaar zijn voor de 6-maandperiode.

Voor hun doelen vertrouwen de Chinese investeerders op zelfrijdende voertuigen zoals de InMotion Conceptmaar ook geëlektrificeerde mobiliteit van het middensegment tot het ultraluxe segment. Een van deze voertuigen zal het instapmodel van Koenigsegg zijn, dat in kleine aantallen van 2020 in Trollhättan zal worden gebouwd. Volgens hun eigen verklaringen werkt NEVS aan 8 volledig nieuwe voertuigen, waarvan de details in afwachting zijn.

9-gedachten ook "De eerste exportmarkt van Israël voor de NEVS 9-3 EV?"

 • Ik zou speculatief zeggen. Er is nog geen productie actief. Met Evergrande-geld is het echter waarschijnlijker dan ooit. Bouw alstublieft auto's in Trollhättan, dan ben ik daar!

  4
  1
 • Goed nieuws

  Alleen, omdat een hereniging met de 9-3-vreugde
  maakt en is beter dan niets.

  Maar des te onbegrijpelijker is de uitspraak Smits op het festival ...
  Van de 9-3 is bekend dat het SAAB ontwikkelt en is het al getest als een EV.

  Een paar EV's voor Israël zou SAAB 2020 hebben geholpen. Heel eenvoudig!
  En misschien zou een invoervergunning voor Zweedse auto's duidelijk zijn
  genereuzer dan Chinees?

  X 400-auto's kunnen niet teveel NEVS van Tianjin zijn. vooral
  maar niet een van hen komt uit Trollhättan. Waarom en hoe kan dat
  het SAAB-faillissement het beste is wat Trollhättan zou kunnen gebeuren?

  Nou, hopelijk geeft NEVS uiteindelijk antwoorden ...

  Maar goed, hier is een vraag voor de blog / auteur:
  Klopt dat? Citaat: “Israël plant zijn verkeer tegen 2030
  om volledig over te schakelen naar alternatieve schijven. "

  Een conversie naar 2030 zou wereldwijd zonder precedent zijn en is ongelooflijk ambitieus.
  Is het niet eerder zo dat vanaf 2030 geen nieuwe branders mogen worden toegestaan?
  Dat zou zijn, maar geen conversie naar (!) Maar één van (!) 2030 ...

  Ik wil niet klein zijn, maar tussen nu en dan kun je gemakkelijk 30-jaren doorbrengen.
  Althans voor Israëli's (eigenaren van conventionele auto's of benzinestations) die dat maakt
  zeker een significant verschil ...

  Misschien hier een of twee lezen? Als ik me Marks en herinner
  Naar mijn mening lijkt mij dat een briljant verslag over een SAAB-bijeenkomst in Turkije
  zelfs waarschijnlijk.
  De SAAB-driver - wat een illustere gemeenschap.
  Gewoon geweldig! ! !

  • De vraag is niet zo eenvoudig te beantwoorden.

   Israël zal niet langer afhankelijk zijn van "milieuschadelijke energiebronnen" tegen 2030. Zeg: geen olie-import meer. Om deze reden start de bouw van 2.500 laadstations, beginnend bij de Kibbutz Dan in het noorden tot de zuidelijke Eilat. De stations moeten al in 2020 aanwezig zijn en dienen als een stimulans om over te stappen op elektrische auto's. Je moet weten dat er op dit moment minder dan 1.000 puur elektrische voertuigen in Israël zijn. 400 per jaar zijn een aantal.

   Hoewel er niets te zeggen valt over het verbod op branders, interpreteer ik de ingeslagen richting als het definitieve vertrek van deze technologie.

   • Bedankt voor de AW.

    Dus de regering is op dit punt sponsachtig.
    Niet de eerste en niet de enige. Het spijt me bijna
    dat ik zelfs een formulering vroeg en in twijfel trok ...

    Nou, wie niet vraagt, blijft dom en ik had een zekere kenniswinst.
    Andersom (een betrouwbare overheid [overal ter wereld] en een waas
    op een blog) Ik zou veel beter zijn geweest ...

   • Tien jaar geleden had Israël ooit opgeroepen tot een einde aan de verbrandingsmotor en daarmee een einde aan de afhankelijkheid van de olie van de onbeminde Arabische buren. Tijddoel was toen het jaar 2020. Dit moet ook worden gedaan met behulp van e-mobiliteit.

    Voormalig SAP-manager Shai Agassi heeft Better Place opgericht. Zijn aanpak was om de batterijen van de voertuigen te verwisselen in volledig geautomatiseerde wisselstations (duurde minder dan 5 minuten). Hij wilde doorgaan met de bereikangst en lange laadtijden. Dit principe wordt vandaag opnieuw gevolgd door de Chinese fabrikant NIO.

    In tegenstelling tot NIO bouwde Better Place geen eigen auto's, maar ging het in onderhandeling met gevestigde fabrikanten. Deze moeten geschikte auto's leveren. Alleen Renault kon echter winnen voor een samenwerking. De andere merken (vooral de Duitse) wilden niet gefixeerd worden op een batterijsysteem, ze wilden hun eigen ontwikkelen of gaven e-mobiliteit geen kans voor de toekomst.

    In Israël moesten ongeveer 40 batterijwisselstations worden gebouwd als onderdeel van het project. Toen het bedrijf 2013 failliet ging, waren er net onder 940-auto's (Renault Fluence - er was maar één model) in Israël. Tot die tijd was Better Place ook beschikbaar in Europa: er was minstens één batterijvervangstation in gebruik in Kopenhagen.

    • Dit zijn ook zeer interessante en inspirerende informatie. Bedankt

     En nogmaals, interne tegenstrijdigheden openen zich. Voor zover ik weet, in de regio (uit noodzaak)
     tienduizenden generatoren met verbrandingsmotoren die worden gebruikt om elektriciteit op te wekken. Hun efficiëntie is afhankelijk van
     Bedrijfstoestand ergens tussen 0 (geen belasting zonder elektrische belasting) en max. 20% ...

     De rest of alles (80 tot 100%) is geen elektriciteit, maar hete lucht en CO2 uit fossiele brandstoffen
     de exportlanden van gas en olie - of ze nu geliefd of onbemind zijn.

     Welnu, uiteindelijk een x-elk voorbeeld van hoe overvol onze aarde en de mensheid is (overlopen)
     belast met interne tegenstrijdigheden en nationale of internationale belangen en tegenstrijdige doelen ...

     Ondertussen zit u als exporteur (geliefd of onbemind) achterover en geniet u van uw bezoek
     Voor onbepaalde tijd zullen de vraag naar en het verbruik van fossiele brandstoffen blijven stijgen.

     We praten zoveel over de ommekeer, e-mobiliteit, koolstofvrij maken en onze toekomst, dat we dat al lang zijn
     De realiteit en het heden volledig uit je ooghoek. Dit zou de enige zijn
     geldig en betekenisvol referentiepunt, waar men daadwerkelijk efficiënt kan vastbinden ...

 • Ik ben nieuwsgierig.
  Maar waarom alleen contacten met Israël; een vrij klein land. Er zijn andere markten die mogelijkheden hebben om elektrische auto's te bevestigen. Wat is de reden dat NEVS een eerste contract met Israël heeft gesloten?
  Laten we eens kijken wat er hier in het begin zal gebeuren 2020.

  • Israël is een relatief kleine markt die vaak wordt gekozen als een test voor nieuwe technologieën en nieuwe providers. Niet ongebruikelijk dan.

Reacties zijn gesloten.