Update en upgrade. We gaan offline!

Alles beweegt en verandert. Dat geldt ook voor de blog, die al meer dan 8 jaar online is. Het is tijd voor veranderingen en aanpassingen. Dus een pauze en we gaan offline. Op zondag zal de blog niet consistent toegankelijk zijn.

Het is tijd. We gaan offline.
Het is tijd. We gaan offline.

Omdat we enkele technische updates uitvoeren en het ontwerp zeer zorgvuldig wijzigen. Hiervoor is het noodzakelijk dat we steeds weer uitschakelen in de offline modus. Het nodige werk is de voorbereiding van ons virtuele modeljaar 2020, dat maandag op de blog begint.

Wat we doen is een soort modelupdate voor de blog, gebaseerd op een nieuw modeljaar dat tegenwoordig zou beginnen in de Trollhättan-fabriek. Helaas bestaat Saab niet langer als een fabricagemerk, maar de blog! Er zullen hier wat innovaties zijn, nu na het einde van de zomervakantie.

Nieuwe ideeën en projecten wachten op de lezers, herfst en winter beloven interessant te zijn. Het lezen van een blog zal zijn vruchten blijven afwerpen. Als alles volgens plan verloopt, is er geen langdurige onderbreking van de toegankelijkheid. Tegen maandag zijn we terug, met nieuwe bijdragen.

 

2 gedachten over 'Update en upgrade. We gaan offline!"

  • Tijd om je nogmaals te bedanken voor een gevarieerd en interessant blog. Laten we kijken wat ons te wachten staat.

  • Ja dan: toi toi toi!
    Ik kijk uit naar de doorstart ...
    Bye! 🙂

Reacties zijn gesloten.