Het jonge wild en de Feldberg

Op de 2. Augustus weekend, verzamelt de internationale Saab-gemeenschap zich bij onze Nederlandse buren. Tenminste degenen die vakantie hebben en het kunnen instellen om slechts een paar dagen door te brengen met het nastreven van de mooiste hobby ter wereld. Voor degenen die om welke reden dan ook thuis moeten blijven, is er een verleidelijk alternatief.

Afslag Feldberg met Zweeds cultureel eigendom.
Afslag Feldberg met Zweeds cultureel eigendom. Foto: Niels Burock

Het jonge wild en de Feldberg

De Feldberg roept! Met Justus, Niels, Jonathan en Lars bereidt een jong team de eerste Taunus-exit voor op Saab-fans. Allereerst zegt Niels. Laten we kijken of het aanbod aan de vraag voldoet. En als het bevalt, dan verlaat de Taunus op 10. Augustus is de opmaat naar een jaarlijks evenement. Een goede basishouding, want tot nu toe is dit midden in Duitsland niet opgevallen.

De ontmoetingsplaats voor alle deelnemers is bij de 11.00-klok de parkeerplaats op de Feldberg-plateau, Een populaire bestemming in de regio, en met de opvallende tv-toren en de zendmasten nauwelijks te missen. Vanaf de grote Feldberg starten we een tour door de Taunus, die kilometers lang zal zijn tussen 100 en 120. De jonge organisatoren hebben kronkelende landwegen gekozen, het rijplezier in rollend cultureel erfgoed is dus verzekerd.

De Feldberg roept!
De Feldberg roept!

Halverwege is er een ijssalon, misschien de gelegenheid voor een smakelijke verleiding, een korte pauze en benzine gesprekken? Aan het einde van de rit zijn er snacks en drankjes voor alle deelnemers. Uiteindelijk is er nog enige onzekerheid, het evenement eindigt met Meet & Grill op een barbecueplaats. Vanwege de aanhoudende droogte kan dit punt net voor de start worden opgehelderd, maar niet alle barbecue-gebieden die in aanmerking komen, zijn momenteel toegankelijk.

Zin in de Feldberg en een tour door de Taunus met de jonge Saab-fans? Welkom alle vrienden van het merk met voertuigen van elk jaar en type. Een registratie is verplicht per e-mail naar mail@project-96.de vereist. De deelnamekosten bedragen 20 € per volwassene en 5 € voor kinderen vanaf 5 jaar. Registratiedeadline is de 04. Augustus 2019.

Een gedachte ook "Het jonge wild en de Feldberg"

Schrijf een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.