Laatste kans! Vertel je Saab-verhaal!

Aan alles komt een einde - zoals onze Saab-verhalen 2019. Augustus staat voor de deur en in het midden van de maand zijn de fabrieksvakanties in Trollhättan voorbij. Het modeljaar 2020 zou van de banden lopen, althans het was eerder. Ik volg de oude traditie en met het vermeende einde van modeljaar 2019 eindigt onze actie met de historische artefacten van het gouden Saab-Scania-tijdperk.

Laatste kans voor Saab-artefacten
Laatste kans voor Saab-artefacten

Als je nog geen instapkaart hebt, maar je wilt er altijd een hebben, heb je nu je allerlaatste kans. Er komt geen nieuwe editie van de actie. We hebben nog enkele mappen met het Saab-logo in reliëf op voorraad - dan is het einde voor altijd. En op de blog begint het modeljaar 2020.

Het modeljaar 2020

Er is iets nieuws. Iets heel anders. Het heeft natuurlijk iets te maken met Saab en geschiedenis, een motiverend idee, en zoals altijd zal het exclusief zijn. Iets dat je niet met geld kunt kopen en wat alleen hier op de Saabblog staat. Nieuwsgierig? Half augustus introduceer ik onze nieuwe actie. En om eerlijk te zijn, zijn er in het begin twee totaal verschillende ideeën, waarmee de lezers gedeeltelijk kunnen bijdragen en bijdragen aan de blog.

Laatste kans voor een Saab-artefact!

Voor die tijd willen we echter enkele Saab-verhalen met onze lezers delen. Het was en was vakantietijd, het was erg warm, wat hebben de lezers in hun vrije tijd ervaren? Er had genoeg verteld moeten worden. Alles wat uit het echte leven komt en iets met Saab te maken heeft, is welkom.

De deadline voor indiening is 15. Augustus 2020, de eerste releases beginnen met het laatste einde van de fabrieksvakanties op zondag, de 18. Augustus. de Teilnahmebedingungen kan hier worden gelezen.

Een gedachte ook "Laatste kans! Vertel je Saab-verhaal!"

Schrijf een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.