Laatste kans! Vertel je Saab-verhaal!

Aan alles is een keer een einde gekomen - inclusief onze Saab-verhalen in 2019. Augustus staat voor de deur en de werkvakantie in Trollhättan zou halverwege de maand voorbij zijn. Het modeljaar 2020 zou van de productielijn rollen, althans dat was het vroeger. Ik ben gebaseerd op de oude traditie en met het veronderstelde einde van het modeljaar 2019 zal ook onze campagne met de historische artefacten uit het gouden Saab-Scania-tijdperk eindigen.

Laatste kans voor Saab-artefacten
Laatste kans voor Saab-artefacten

Wie nog geen folder aan boord heeft, maar er altijd al een had willen hebben, heeft zijn allerlaatste kans. Er komt geen nieuwe editie van de campagne. We hebben nog steeds een paar mappen met het Saab-logo in reliëf erop - dan is het voor altijd voorbij. En het modeljaar 2020 begint op de blog.

Het modeljaar 2020

Er komt iets nieuws aan. Iets heel anders. Het heeft natuurlijk weer te maken met Saab en geschiedenis, een motiverend idee, en zoals altijd zal dit exclusief zijn. Iets dat met geld niet kan worden gekocht en dat alleen hier op het Saab-blog beschikbaar is. Benieuwd; opgewonden? Half augustus zal ik onze nieuwe campagne presenteren. En, om eerlijk te zijn, er zullen twee totaal verschillende ideeën zijn waarmee de lezers kunnen meedoen en mede vorm kunnen geven aan de blog.

Laatste kans voor een Saab-artefact!

Voor die tijd willen we echter enkele Saab-verhalen met onze lezers delen. Het was en was vakantietijd, het was erg warm, wat hebben de lezers in hun vrije tijd ervaren? Er had genoeg verteld moeten worden. Alles wat uit het echte leven komt en iets met Saab te maken heeft, is welkom.

De deadline voor indiening is 15. Augustus 2020, de eerste releases beginnen met het laatste einde van de fabrieksvakanties op zondag, de 18. Augustus. de Teilnahmebedingungen kan hier worden gelezen.

Reacties zijn gesloten.