Stedelijke mobiliteitspods worden aangedreven door 360-graden stuurtechnologie

In juni, Zweedse EV-fabrikant Nevs verwierf het Britse Protean Electric, een in-wheel engine technologiebedrijf. Nu brengt Protean het eerste grote nieuws na de overname:

Protean / NEVS-pod
Protean / NEVS-pod. Foto: Proteïnen

 • Geavanceerde 'hoekmodule' met elektrische aandrijving, ontworpen voor mobiele pods van de volgende generatie
 • Protean 360 + biedt onbeperkte 360-gradenbesturing voor uitzonderlijke voertuigmanoeuvreerbaarheid
 • Pneumatische bediening van de rijhoogte maakt knielen mogelijk voor traploze toegang van stoeprand tot voertuig
 • Compacte module voor toegang tot voor-, achter- en zijkant in voertuigen
 • De operator wil veelzijdig transport aanbieden aan gebruikers met beperkte mobiliteit

360-Degree stuureenheid kan het ontwerp en de manoeuvreerbaarheid van pods in de stad helpen optimaliseren.

De Protean360 + is een 'hoekmodule' met een onbegrensde 360-stuurmogelijkheden, gecombineerd met een innovatieve ophanging, pneumatische bediening van de rijhoogte en een zeer efficiënte elektromotor met wiel. Het compacte formaat van de module biedt gemakkelijke toegang via de voor-, achter- en zijdeuren.

Dankzij de uitzonderlijke manoeuvreerbaarheid van het 360-graden stuursysteem kan het voertuig zijn eigen voetafdruk laten zien, waardoor het kan helpen om over zeer krappe straten in de stad te rijden en in nauwe ruimtes te parkeren met precisie aan de kant van de weg. Eenmaal stilstaand, stelt de rijhoogte-instelling de pod in staat om te 'knielen', waardoor het startpunt van het voertuig naar beneden komt om op een niveau te komen voor het eenvoudig laden van zware of logge ladingen en traploze toegang voor passagiers met beperkte mobiliteit.

KY Chan, CEO van Protean Electric, legt uit: "Transport as a service Stedelijke mobiliteit komt in een stroomversnelling en er is behoefte aan een nieuwe klasse voertuigen voor stadsvervoer." Of ze nu gedeeld of privé zijn, voor passagiers of goederenleveringen, door de mens of autonoom, deze nieuwe voertuigen vereisen dat nieuwe technologieën geschikt zijn voor hun doel. De Protean360 + hoekmodules van het innovatieve denken van ons team over hoe we kunnen voldoen aan de vereisten voor de volgende generatie stadsvoertuigen. "

NEVS AB wil Protean-technologieën gebruiken in toekomstige voertuigen, wanneer dit passend wordt geacht.

4-gedachten ook "Stedelijke mobiliteitspods worden aangedreven door 360-graden stuurtechnologie"

 • Wat je ook van NEVS denkt, met Protean hebben ze een parel gekocht ...

  Spannende vraag: als u het potentieel zelf en uitsluitend wilt gebruiken, is dat ook mogelijk of heeft u plannen als leverancier?

  • AS NEVS heeft nu de hele groep meegenomen ....

 • Altijd een verrassing. NEVS is al lang dood verklaard en ontwikkelt nu iets als dynamiek?

 • Ik moet me echt afvragen wat het momentum is dat momenteel bij NEVS gebeurt. Wat kan er zijn voor niet-gepubliceerde projecten uit Zweden, u kunt alleen maar raden. Hoe dan ook, de Protean 360 + is een aankondiging voor bedrijven die aan soortgelijke projecten werken. En dus moet het doorgaan naar de toekomst ... en niet met TESLA die hun doelen nooit zal bereiken, omdat jouw CEO Elon Musk overal zijn vingers moet hebben ... en nergens doet er iets goed. Niemand zal zijn auto binnenkort meer willen omdat Tesla's technologische capaciteiten niet volstaan ​​om verreikende projecten in de toekomst uit te voeren.
  Maar er zijn heldere plekken ... zelfs de NEVS (9-3) -voertuigen zullen uw markt vinden.

Reacties zijn gesloten.