Ontmoeting met de Carbage-run Saab 900

De eucalyptusgroene Saab 900 en zijn crew zijn terug van de gek Carbage run, Crewchef Torsten nodigt deze zaterdag uit voor een ontmoeting in Kriftel. Natuurlijk ligt de focus op de Saab 900, die tegen het einde van augustus op zoek is naar een koper. Natuurlijk voor het goede doel, omdat de opbrengst naar een hulporganisatie gaat. En de locatie in Kriftel is voor iedereen een bezoekje waard met een dosis benzine in hun bloed. Omdat ze heel speciaal is ...

Saab 900 in zijn natuurlijke omgeving
Saab 900 in zijn natuurlijke omgeving

Torsten en zijn familie bouwden een paar jaar geleden een benzinestation voor hun bedrijf. Een soort oldie tank - het origineel in het Hamburgse Brandshof vormde de inspiratie hiervoor. En hoewel in het benzinestation een opticiens workshop is gevestigd, het meubilair bestaat uit veel items met automobiel-reminiscentie.

Op zaterdag is de 13. Juli, ontlaadt Torsten en de Nikolai Optik Workshop 14: 00 Bekijk de Saab-gemeenschap voor een vergadering bij haar benzinestation in Kriftel. Voor drankjes en eten is goed gezorgd, fans zijn met hun voertuigen uit Trollhättan alle bouwjaren en series welkom.

Carbage voert 900 uit voor een goed doel

Natuurlijk ligt de focus van de bijeenkomst op de Saab Service Frankfurt gesponsorde Eucalyptus Green Midsummer Night's Dream. Hij zou voor moeten zijn Kids and Poors Eyes International worden verkocht. Degenen die geïnteresseerd zijn in het beveiligen van een Saab-klassieker zijn welkom en kunnen ter plekke bieden. En natuurlijk heeft Torsten veel te vertellen van zijn tournee door drie Scandinavische landen. De 900 is zonder ongelukken en betrouwbaar beheerd en heeft zijn team heel veel plezier bezorgd.

Zin in opgewonden gesprekken over Saab, wat benzine in het bloed, Scandinavië en oude auto's? Dan is de afspraak op zaterdag precies goed! Torsten en zijn Saab-bemanning kijken uit naar veel bezoekers en ook ik zal er zijn.

Locatie:

Nikolai-optiekworkshop
Bij de oude waterwerken 1
65830 Kriftel
Tijd: van 14: 00-klok

2-gedachten ook "Ontmoeting met de Carbage-run Saab 900"

 • Wow, een geweldig idee voor het weekend. SAAB is leuk 🙂

  Beantwoorden
 • WASTE

  De ingenieuze woordspeling (Carbage) is tot nu toe uitgegleden.

  Als we vandaag door drie landen komen met het afval van onze vaders en grootvaders vandaag,
  dit onderstreept eens te meer het postulaat dat de milieuvriendelijkste auto die is die al is geproduceerd ...

  We kunnen de planeet niet gezond consumeren (technische vooruitgang en vooruitgang) en niets ter wereld is milieuvriendelijker en hulpbronnenefficiënter dan uiteindelijk al die oude en nog steeds goede "kleren" (auto's, koelkasten, huizen en stofzuigers) toe te passen die zijn lang geleden geproduceerd ...

  Ik hoop de 13. was een groot succes en ik wou dat ik er had kunnen zijn.

  Beantwoorden

Schrijf een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.